Impuls + Frihet = Midsommar.

Först skulle vi vara hos Jenny.
Det blev ändrat, alla skulle till Alexandra.
Eftersom hennes kök inte inbjöd till någon vidare midsommarstämning torkades utemöblerna av och vi bar ut filtar och ljus för att hitta stämningen.
Lite lojt var det, fram till 21.44 då Karin och Alexandra har en liten konversation.
Karin skriker "JAAA,vi åker dit. NU!"
Vi ska alltså packa in oss i bilen och köra ner till Båstad. Klockan 22 på midsommarafton.
Men vi var en för mycket för att få plats i Alexandras bil.
Vi var tvugna att göra oss av med någon som inte ville med till 100%. Lotten föll på Jennie.
Så jag och Alex körde och dumpade henne nere i havet i Ugglarp. ( Vi var inte alls så elaka mot Jennie)
Sedan tillbaka till Allberg och packa in oss, efter mycket rättvis lottdragning om vem som skulle sitta var så kom vi iväg med en kaffetermos till Alexandra.
Sen började festen, med basen på så sätena vibrerade och sångstämman uppskruvad. Karin var en omdisskuterad DJ, men fick av någon anledning sitta kvar på sin plats.
Efter ett tankstopp nedanför Halmstad, kom vi (trots att Sanna hade tvivlat) säkert fram till Båstad, där vi chockade Karins päron med ett besök. Effekten blev maxad eftersom Karin precis pratat med Lotta och sagt att vi var hos Alexandra.
På väg till Madison, där vi trodde det var leg -91 blev madde och amanda uppraggade av folk som skulle till Pepes Bodega så där försvann dom, medans vi andra traskade vidare mot Madison och fick inse att det var leg 18.
Sen ett maraton ner till Pepes, där jag och Sanna direkt insåg att det var förgäves att ställa sig i kön, som inte ens rörde sig. Så vi satte oss på en bänk för att se våra kära vänninor få nobben av vakterna.
Fem minuter senare hoppar en vältankad 25 årig tjej ut ur en taxi, tar två stapplande steg på asfalten och sätter sedan händerna i magen och ur hennes mun kommer en stor spykavalkad. Jag har aldrig sett en människa spy så mycket på en och samma gång.
Denna inte alls härliga stank fick mig och Sanna att förflytta oss, och tillsammans med Camilla försökte vi hitta något litet hål att planka in på till modellerna och snobbarna. Snacka om mission Impossible.
Så vi nöjde oss med att se rika snorungar som knappt kommit ur blöjan försöka komma in på VIPavdelning. "Miiin pappa er faaaktisssskt sypermektiiiig advokaaaat i Ssstockhålm". Ledsen tjejen.
Så där nånting fortsatte kvällen, vi traskade på mellan Madison och Pepes och pratade med snobbar och backslick och framförallt skrattade åt dialekten och oss själva. Vi åkte ner till Båstad på midsommarafton, helt oplanerat och kommer inte in nånstans utan bara går och går och går. Men fy fan vilken känsla.
Traditionsenligt på Båstadbesök tog vi souvenirer med oss hem. Denna gången en Pepes Bodega plansch.
Förhoppningsvis kommer vi en vacker dag ha glömt att vi inte kom in, utan tro att vi faktiskt kom in eftersom vi har den planschen.
Klockan var väl efter ett nånting när vi började gå mot bilen igen, jag blev självutnämnd paparazzi så jag rekommenderar ett besök till http://qazxswedcvfrtgb.bilddagboken.se/.
Efter båstad blev det en tur in till halmstad city och typ två miljoner människor till som alla tänkte som oss och skulle käka på mcdonalds. Vi fick vår mat ,efter att jag och Sanna gjort bort oss en aning i kön, och sen tillbaka till bilen och vidare ut till Tylösand där Alexandra missade allt vad rondellkörning hette.

Kvällen bjöd på helt oväntat allt möjligt. Mer sånt här, TACK!
Sammanfattat uppbrunnen mobil, alla känner alla känslan, oplanerat är bäst. Vi var bäst.
Det var skönt att se vissa av oss riktigt glada igen, tillsammans med oss allihop.
Rutorna nedhissade, bilen proppfull med tjejer, Spice Girls på högsta volym genom hela stan, 10 mil hemifrån på midsommarafton. Tänk det ni.

Kvällens kommentar:
Vi går förbi en kille vi pratat med innan under kvällen.
Hans kompis går framför oss.
Efter ett tag hör man killen bakom skrika "Olle!! Jag måste berätta en sak!!!"
Sen kommer han halvspringade fram till denna Olle.
"Jag har sett en neger!"

Kommentarer
Postat av: karin the best

IDA!! hur kan du glömma de sjukasteee!! att vi faktiskt träffar den killen som vi lurat att mamma skulle träffa på torget!!!!!!! DAAAAAAAAAMN!!

2007-06-24 @ 17:31:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0