Sunday without any sun

Det årliga fylleslaget på Slöinge IP efter säsongen ägde rum igår. Började lika lojt som vanligt och slutade lika vilt som alltid när de medlemmarna får alkohol i magen.
Efter min och brorsan uppskattade frågetävling, lite smörgåstårta och sång så blev det bussen in till stan som var fullproppad med känningar.
I korta drag, eftersom det är allt som funkar idag, så kan kvällen sammanfattas som den bästa efter Frankys och Las Palmas och Lazur. Som pricken över i:t såg jag ut som nitton igår.
Det hade kunnat bli läge att ha gigantisk söndagsångest, men tack gud för att vi slipper det. Istället blev det cykeltur och promenad med Sara på vårt vanliga promenadstråk.
Det var en lyckad kväll som hade kunnat bli hellyckad , om det inte vore för broder. "Han är inte våldsam, han är bara högljudd" -jag ska trycka upp en sån t-shirt. Men man får ju vara glad för det lilla..
Batterilös mobil var ett stort handikapp igår, men desto roligare imorse när jag startade den och det ramlade in en drös sms. En hjälplös matilda som var själv på toan,och en överförfriskad 40 plusare som gått vilse, och ja..det var fler än jag som hade kul.

Alexandra tham, du har lite skvaller to catch up on. Det borde vara dödsstraff på att missa vår söndagsdejt.

så kanske ni förstår




Det finns inga bra kläder för detta väder

Det blev inte 100% denna veckan heller, pinsamt nog långt ifrån.
Jag ska bättra mig, jag ska.
Jag ska ta tag i allt nu.
Jag ska piggna till nu.
Jag ska bli rolig igen.

Om man tittar på rubrikerna till mina blogginlägg så ser man snabbt att jag skulle göra en lysande karriär på Aftonbladet med att skriva löpsedlarna. De är antingen falska, vilseledande eller totalt ointressanta. Men kanske är det något undermedvetet, för att locka läsare. Eller så är det för att jag vid första ögonkastet ska inbilla mig själv att jag har ett händelserikt liv. You Wish.

Visst du att om du söker på "Friends with benefits" på Wikipedia och sedan väljer svenska så kommer det upp "Knullkompis". Svenska är så rått, och engelska så mysterious. Hello, I would like to be an american.
whatever så var det detta jag ville ha fram : Friends with benefits is the development of a one-sided romantic attachment.

mamma han är underbar

Inte mycket skola för min del idag. Det blev fotboll på AIK-vallen istället, mot Plönninge. ja, ni kan ju tänka er själva, och precis så illa gick det. För dem alltså. 18-0 efter 90 minuter, SM here we come.
Trots en promenadseger så var huvudet slut efter matchen så jag orkade mig inte tillbaka till skolan, så jag slog mig ner i publiken och kollade på killarnas match, ögongodis alabama..
Huvudet är fortfarande slut, så jag orkar inte skriva nåt klämkäckt här heller. Så jag tänkte prova nåt nytt ; Bilder! Dissar bilddagboken eftersom den ändå kommer fyllas av bilder från kvällens studentfest. Så, prego:





It'll be a long,cold lonely winter

Jag vet. Datorn i allmänhet och bloggen i synnerhet. En fredagkväll. Det är fel och det är respektlöst.
Men kom igen, jag har vridit upp volymen för att slippa lyssna på regnet mot rutan och för att slippa höra mina egna tankar. jag har en filt om mig och önskar att jag hade fingervantar också.
Det är september och jag har inte riktigt vant mig vid hösten och mörkret. det är samma visa varje år. Jag tillbringar några veckor med att sova bort all överflödig tid, och resten av tiden önskar jag att jag hade förhöjd kroppstemperatur och sol i sinnet.
och varför skulle 2007 vara annorlunda? okej då, det finns miljoner skäl till varför 2007 skulle vara annorlunda. Men det är det inte, capito?
Så jag stannar hemma ikväll. inte för att det är så mycket jag stannar hemma från eftersom  falkenberg står stilla ikväll känns det som (oj vad jag kommer känna mig tappad bakom en vagn om det visar sig ha varit världens fest ikväll)...

jag har inte tänkt att bryta någon höstritual ikväll heller så jag ska när som helst avsluta mitt dataprojekt och krypa till kojs. Det är efterlängtat och välbehövligt. Påtal om det så är treorna hemma igen. Did I hear a hallelujah?

Som grädde på moset denna trista kväll så kan jag inte skriva heller.


det blir träning 24-7 nu

Mamma kallade mig tjock (en gnutta oseriös månne..) och äntligen har jag kommit på den perfekta hämnden:

Baby where'd you get your body from?
Tell me where'd you get your body from.
Baby where'd you get your body from?
Tell me where'd you get your body from.
I got it from my mama.
I got it from my mama.
I got it from my mama.
I got it got it got got it...

In your face mommy.


press review please

hade vart gött att vakna med någon av dem vyerna utan fönstret imorgon.
 vad gör man annars en studiedag?

Jag antar det finns

Det har varit en ganska dålig dag.
Jag hade inte mycket livglädje kvar när jag vaknade imorse.
Men hur sleten jag än var pallrade jag mig iväg till skolan.
Som var helt tom. Alla treorna har åkt till kronan och resten höll sig helt enkelt undan idag, för det mesta.
Så jag har suttit med mp3:n i öronen mest hela tiden, varit så där lagom social med de människorna som faktiskt ville umgås med mig. Men jag orkade inte.
Och inte kan jag skylla på för mycket plugg, eller för lite tid. För senast idag kom jag och viktor fram till (ja vi har väldigt intressanta samtalsämnen) att vi har mindre plugg nu än i ettan. Vi kan iofs vara de första samhällseleverna någonsin som säger så, men that's it. Tack Ranja för all ointressant läxa du gav hos under hela ettan. Vi uppskattar livet lite mer nu utan dem. Och tiden räcker aldrig till, men det beror mer på usel planering från min sida.
Tillbaka till nu så ska jag sitta kvar här en stund till, sen iväg och springa bort rastlösheten. Förmodligen blir det lugna gatan ikväll, trots att vi har alla förutsättningar för fest- utom just en fest.

Hatten av, han har gjort det igen.

Jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en lång promenad 
Jag skulle låta blicken möta andra ögon, i en främmande stad
Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny
Jag är rätt mycket med mig själv, precis som du
Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm va
Jag skulle få den tiden över för mig själv, som jag sagt att jag vill ha
Jag skulle unna mig att drömma hundra mil genom Europa, om en främling lika tillitsfull som du
Jag skulle pröva mina läppar mot nån annan, om du lämnade mig nu

Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans
Jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams
Jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat, som jag varit med förut nånstans
Jag antar det finns nån du skulle ringa, om jag inte fanns

Jag kanske skulle leta upp nån yngre, som en fjäder i hatten
Det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten
Men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du
Jag skulle fastna i min ensamhet igen, om du lämnade mig nu


Som om det inte räckte med vädret, mörkret och löven för att göra mig känslosam..
Så kommer kungen av känslor och packar på mig ännu mer.
Det händer inte ofta. Jag är inte tillräckligt sakkunnig för att veta när det är läge.
Men när texten går rätt in och slår huvudet på spiken, då blir det känslomässigt kaos.
Som om det inte vore nog så är det liveversionen jag lyssnar på. Inspelad 30/6, mellan kl.22 -23, på Scen 5 Karneval. Peace & Love, Borlänge.
Jag var där.Jag vet precis var jag och Elin stod. Jag vet precis hur jag rös i hela kroppen och hur jag tänkte precis som jag tänker nu.
I mina svettiga, äckliga regnbyxor (som jag hade på mig då alltså)
Jag skulle pluggat nu, men sorry Inger Corall; -I've lost the focus, som du säkert skulle sagt.

Vi kan sluta leka när som helst nu

Thaimat och bowling med damerna kan bara bli en sak.  och vi vet vad.
Vi är förmodligen aldrig mer välkomna på Royal Thai efter att Lina förstört både bordet och heltäckningsmattan med stearin... Vi frestade sedan minibussen till max eftersom vi packade in 16 personer i en buss tänkt för 8. Det finns flera filmbevis på detta, synd bara att jag inte är så teknisk så jag klarar ladda upp filmen för allmän beskådning..
Efter 2 timmars bowling med ganska mycket skratt och snack går den ena efter den andra ut till bilen igen. När jag näst sist kommer ut står hela laget samlat runt en röd minibuss, kladdar lite på rutorna och gör sånt där roligt som är kul att göra på ens bil. Problemet är att de har ställt sig vid fel röd minibuss. Oj som vi skrattade.

Ikväll blir det lite extraknäck (nej inte gräsklippning, jag gör annat också) och sen utgång. Om det blir riktig utgång eller bara den klassiska utgången med husfest eller hänga utanför puben återstår att se.

Och det här är vad alla har sagt om dig 
Håll dig borta från honom han kommer att såra dig
Det här är vad alla har varnat mig, hej;

Du är så bräcklig det kommer att krossa dig
Det här är vad alla har sagt om mig;
Håll dig borta från elden, gå inte ute, bär alltid mössa,
klä in dig i wellpap, för du kommer skadas, ge dig aldrig hän
Du har så veka leder, du kommer skrapa dina knän

Och det här är vad magen säger om dig
Du gillar mig för mycket det måste vara något fel på dig
Det här är vad hjärnan har sagt om mig
Jag måste vara galen, jag har aldrig känt så mycket
som när jag är med dig, jag har aldrig känt
så mycket som jag gör när jag är med dig
Jag har aldrig känt så mycket
när jag är med dig

Tell me, is this love or am I only dreaming?

Om ni undrar varför fjortisarna var lite extra sminkade idag, eller varför skejtarna hade lite större kläder idag, eller varför bratsen hade lite tajtare byxor idag, eller varför bimbosarna hade lite extra push up idag, eller varför några samhällstjejer hade stans fulaste t-shirt(dock med stans snyggaste tryck)just idag. Så var det för att det var dags för skolfoto på tvåorna. och fotbollsgymnasiet. Så det var allt eller inget imorse när jag steg ur sängen. jag bad till de högre gudarna att håret skulle lyda.
Om några månader får ni själva avgöra hur bönhörd jag blev.

Dagen slutade på bästa tänkbara sätt. Tänk att ha gått så olidligt länge och spanat och dagdrömt. Tänk alla som fått höra mina förhoppningar och förväntningar. Tänk att jag än så länge inte sett något negativt alls. Tänk allas avundsjuka blickar när jag går genom stan med dig i min hand. Tänk kvällarna när du inte kommer vara mer än någon meter bort. Tänk att alltid ha dig att vända mig till när dagarna blir grå och alla andra tjatiga. Det är första gången jag känner så här för en sån som du.Det känns så jävla bra att äntligen få säg att du är min. Samsung SGH F300, jag älskar dig av hela mitt hjärta.

för jag har alltid vetat att du inte skulle stanna.

De senaste timmarna har jag inte suttit på Slöinge IP och önskat att jag var någon annanstans. De senaste timmarna har jag inte suttit på Slöinge Ip försök gömma mig under en svettig uppvärmnings t-shirt. Så pinsamt var det.

Ikväll blir det ungefär samma tempo som igår kväll skulle jag tippa på. Eftersom min nacke gnäller och värker och är allmänt jobbig. Så man får ta det för vad det är, det är lördag kväll. Det är tid för höstdepressioner. Det är tid för att läka lite småskavda hjärtan, det är em-kval, det är tid för att pyssla om sig själv.

jag blir hellre ensam än lycklig med nån annan.

hit me with your best shot, men snälla inte i huvudet

jag börjar få klaustrofobi, eller så är jag bara rastlös.
inte för att det är så lätt att blanda ihop de två...?
Eftersom jag faktiskt orkade ta mig iväg till skolan igår fick jag lära mig att det finns en lärare som ibland bara somnar. Fast det är ju byggarnas lärare så jag vet inte om det är en sjukdom...Men efter en fredag hemma börjar jag misstänka att jag också lider av det.
klockan fyra imorse bestämde jag mig för att jag inte skulle till skolan idag.
Det har varit en mycket händelserik dag må jag säga. Jag  har tittat på extra materialet till My name is Earl, som för övrigt var värdelöst, jag har umgåtts några ynka minuter med min syster och jag har sovit. Jag sover hela tiden. Det räcker att jag lägger mig i tv-soffan för att titta på nån dålig repris av hem till gården så vaknar jag tre timmar senare av att jag kokar eftersom jag slängt på mig ett täcke i sömnen.

Jag känner på mig att det kommer bli en väldigt händelserik helg för min del. Eller inte.
Ikväll blir det förmodligen...tv. Imorgon kanske jag skulle kunna pallra mig in till JPS så camilla kan framkalla Bulgarienbilderna från min engångskamera(ja, jag vet. det är klass på mig) efter det blir det jag och camilla på en bänk på slöinge Ip medans damerna kutar runt på görans välklippta matta. Sen kan det mycket väl bli rajtantajtan, och supa skallen i bitar (större bitar). Skämt.

jag längtar till ett normalt huvud, och full rörlighet tillbaka i nacken. Och till tisdag, då han blir min.

Blanda inte in mig i vårt förhållande

jag försökte lura mig själv att jag mådde bra imorse, men huvudet gick inte på det så jag somnade om.
Lik förbannat mådde jag "bra" klockan 10, så jag tog bussen till skolan och hade italienska, till Rilles stora glädje, och matte till min egen glädje eftersom det tydligen är likamed självmord att missa en genomgång i matte B. Dock fick jag avstå fotbollen, så det blev shoppingrunda för mig och camilla istället. Vi är ganska rättså lika om vi säger så...Kusligt nästan.
Men i samma stund som jag satte mig på bussen hem började huvudet banka igen. Ett besök till farbror doktor hade nog inte suttit fel, jag ska bara övervinna min läkarskräck först...

Så fort jag har satt punkt här för idag ska jag åter bege mig till soffan med stort S, sätta igång tv:n och titta på Svampjakt på liv och död, eller varför inte ekonominyheterna? tills klockan åtta då jag kan skratta åt andras olycka, for once. Inte bokstavligen skratta då, eftersom det får min nacke att  svaja väldigt obekvämt. Jag kan inte ens höja på ögonbrynen åt folk, eftersom det höjer smärtan i huvudet. Med andra ord, det kommer bli ett misslyckat Idoltittande denna afton.


snart är det jag som är kung

image4MUMS

But girl tonight you look so pretty

När jag gifter mig med en riking ska jag köpa mig en Karin Berg. Just idag hade det varit helt otroligt skönt att bara ha henne sittande i garderoben när man kommer hem från skolan med världens stelaste nacke. Fram med massagenävarna tjejen och gör det du är bäst på!

I övrigt har jag snart sänkt mitt handikapp till noll. Eftersom både mobil och simkort är beställt, så snart är jag tillbaka på banan.

Jag kände mig som en glasruta idag när jag kom in i caféet  och hela byggklassen glor på mig när jag hälsar på kusinvitamin. "vad i helvete gjorde jag i helgen?" panikartad sökning i hjärnkontoret efter några fylleskandaler som kan orsaka dessa blickar. Inget resultat. Paniiiiik.
men allt föll på sin plats när kusinvitamin börjar skratta och byggarna vänder sig om och ser nöjt på varandra.
Mission complete.

Det är gött att ha magda på hemmaplan igen, även om vårt förhållande bara fungerar som bäst med varsin mobil, men det är ju snart löst!

Annars är det minst lika komplicerat som tidigare.

jag vill rekommendera alla en visit till www.theaftermatch.blogspot.com under kvällen. Ni som var hos Emma i lördags är obligatoriska besökare, ni andra kommer också förstå poängen...

Tvådagars baksmälla är ingen myt

Lördagen blev riktigt bra, precis vad som behövdes.
Precis vad det var som gjorde kvällen så bra försökte jag och svensson lista ut,utan framgång.
Men sjögurkan blev iallafall firad, och det var ju huvudsaken. Av både bjudna och objudna, som vanligt i vår härliga stad med fart och färg, Falkenberg.

Efter nattbussen hem med en fight, Slöinge vs Getinge, hoppade jag tillslut i säng. Öppnade mina blå igen vid 10, men slocknade igen några sekunder senare. 20 minuter senare vaknar jag med ett ryck, jefla skit jag har ju match.
Så det fick bli dusch och havregrynsgröt för att piggna till.
Och piggare blev jag, och bra match blev det. For once. Tills sista matchminuten då jag dyker ner mot den geggiga planen och tjejen fortsätter springa, och sätter in en knockout med sitt knä mot min tinning.
Hjärnskakning, vad kul. Efter att inte fått sova alls innan klockan 23 igårkväll, somnade jag snabbt och vaknade 12,5 timmar senare och ville bara somna om. Men nån måtta får det vara.
Osis att man missar historia, evighetshåltimme, idrott med Lisa och lite Latin med stans oförargeligaste lärare. Inte alls.


And I.. I just wanna love you
Oh, oh I.. I just wanna love you

I always said that I would make mistakes
I'm only human and that's my saving grace
I fall as hard as I try
So don't be blinded
See me as I really am
I have flaws and sometimes I even sin
So pull me from that pedestal,
I don't belong there

Don't hesitate

Den första riktiga skolveckan är till ända, och jag har så smått börjat ångra att jag låg i poolen i Bulgarien och sa att det skulle bli riktigt skönt att börja tvåan.

Men den fick ett bra slut iallafall. Inflyttningsfest i Amandas lya på skrea strand. Vi som orkade pallra oss dit packade snabbt in oss i camillas bil och åkte in till stan för krubb och filmhyrning. Det var en kväll i beslutsångestens tecken, för vi kunde varken välja mat eller film. Men så småningom kom vi tillbaka med fyllda magar och en videomixpåse full med kvällsaktivitet. Detta efter att jag orsakat en massiv köbildning i kassan på videomix, eftersom jag först inte förstod att hon ville ha min kod till medlemskortet, utan knappade in visakorts-koden cirka tre miljarder gånger.
Tillbaka till stans mysigaste lya kom vi iallafall med Se upp för dårarna och Allt om min buske.
Se upp för dårarna hyrdes bara för att det är en sån film som man ska ha sett. Och den uppfyllde de flesta kraven vi hade  på kvällens filmer. Allt om min buske - sexkomedi i trädgårdsmiljö. Var precis så dålig som man kan tänka sig, fast ännu värre. Jag har sett många dåliga filmer, som jag inte ens orkat se klart. Hade det inte varit för att vi var så enormt övertrötta och skrattade åt precis allting hade vi förmodligen inte sett hela denna filmen heller, men det gjorde vi. Och vi skrattade,  och vi (jag och sanna iallafall) skrek NEEEEJ, säg inte att de gör det..där!! ett antal gånger.
Se aldrig den, gott folk.
- Vet du var klitoris sitter?
- hehe, ja den sitter väl där nere nånstans.
- Neej, den sitter här.
Säger statyn och pekar på huvudet.
Den nivån var det.

Är det jobb är det jobb, är det fest är det fest, är det match är det match. Som vi brukar säg.
Idag har det vart jobb, ikväll blir det fest och imorgon är det match. Precis som man vill ha det.

RSS 2.0