jag är allergisk mot pengar

bra ida.
Det är den 29 oktober. Vilket innebär 4 dagar efter löning.
Inte ens en vecka efter septemberlönens ankomst.
35 dagar efter att sommar-feting-lönen vidgade kontot.
Visserligen är jag många plagg rikare, älsklingsnallen (aka mobil) var värd vartenda öre.
Och ändå, ändå, ändå har jag ångest inför morgondagen.
En shoppingtur i Halmstad som tvingade mig att nästan länsa sparkontot för att ha fri tillgång till riksdalerna imorgon.
Tack gode gud för att jag kom billigt ur den här helgen.

det blev ångest och makaroner till kvällsmat ikväll, som nu samlats till en härlig magklump som kommer hålla mig vaken ett tag.

bra ida. you know how to handle it.


microsoft millenium - the stoneage is back

okejokej, det är inte jobbigt. Vi snackar inte om det mer.

Jag är lite nostalgisk idag. Med glädje dissar jag denna dumburk som inte ens haft sin ettårsdag, för jag ska snart knalla bort till dumburk '00, som min käre bror återupplivat, varför är en annan historia. I vilket fall så var det en riktig skattgömma. Världens bästa musik som glömts bort i modern tid, världens roligaste bilder som var roliga då och nu rent jag-ligger-dubbelvikt-av-skratt-roliga. Den nivån är det. bristen på internetuppkoppling kompenserar den med spel som kosmo och super mario. Jag kan sitta i timmar och hoppa på sköldpaddor och käka svampar för att växa, men trots åtskilliga timmars träning hemma hos jonsson på nittiotalet, så suger jag fortfarande.
Jag är dömd att misslyckas.

den dag jag lyckas slita mig från spelen och fokusera på bilderna ska jag självklart förgylla er, kära läsares, dagar också. Men ni kan behöva ett par dagars förberedelse, de är inte att leka med.

tolfte augusti nittifem

just då kändes det helt naturligt. Det var dags för ett nytt kapitel,och det här kunde  få bli första paragrafen. Det skulle inte röra mig ryggen.
klockan blev 13.00 den 28:e oktober 2007. tolv år passerade revy, och det sved i hjärtat.
men jag var kvar där, jag gjorde det jag skulle. Hur jag gjorde det jag skulle är en annan sak, jag var åtminstone där. Vill de ha mig ska jag betänka saken. och ja, jag vet. Jag har sagt till hela världen att 12 år är enough, och det tycker jag fortfarande. Gör jag inget åt det nu kommer jag ångra mig om ett halvår. det vet jag också.
men det är ändå tolv år, och jag har älskat det.


          
                     

säg åt mig vad jag ska göra.


Du vet inte hur bra musik det finns förrän du åkt den gröna faran

Jag är trött. Jag har ont i benet. Jag luktar svett. och jag är fattig numera. Det är fredag och det kommer bli en slö helg.
Ärligt talat, kan det bli värre?
Ja. Jag skulle tillexempel kunna vara utan en hel kasse från gekås som vi alla vet innehåller ohälsosamt mycket godis och annan skit. Min goda vän magda skulle kunna vara utan ett visst sms.Jag skulle fortfarande kunna vara helt ovetandes om att det går att zooma med min mobilkamera. Mitt gekås-rekord skulle fortfarande ligga på 243 kronor(trogna läsare hajar).Jag skulle kunna vara helt okunnig om vad filmen Den bästa sommaren handlar om. Och viktigast av allt så skulle det faktiskt kunna vara en helt vanlig fredag.
Men det är det inte, det är höstlovsfredagen. Och! Mitt gekås-rekord är numer 170 kronor och 50 öre.

Som ett avstamp till vad som kommer bli ett höstlov vi kommer minnas, så tänkte jag trotsa min trötthet och sitta uppe lite längre och socialisera via internet. Problem nr.1 är att jag mycket väl vet att det inte kommer bli nåt speciellt med detta höstlovet, trots våra storslagna Londonplaner för två månader sen. Problem nr.2 är att det inte finns vidare många att socialisera med.

        
Färdmat från mc:en.    Janbanan körde.       Vi var fullt normala hela tiden.

         
Observera tapeten.            170,50:-

Även detta besöket på gekås testade vi något nytt. Karin och Janna låtsades vara lesbiska. reaktionerna var små men ack så roliga. Nåt annat att skratta åt var att janna, med karin som vägvisare, lyckades köra fel två gånger innan vi ens passerat mcdonalds. På hemvägen blev det bara en felkörning.
Ni som sett mig agera i bussfilmen på http://www.youtube.com/raanstaa lär inte bli förvånade när ni ser kvittot; Japp, det blev en stor dansk nougat även denna gång. Jag älskar det.

jag intalar mig själv att det är no big deal.

min högra lördags hand sara karlsson fyller 18 om exakt 100 dagar.
Exakt 100 dagar. Det är 15 lördagar, 84 hallands nyheter, runt 3000 nyhetssändningar i P3. Kort sagt en hel del kvar.
Vill vi då ens tänka på hur mycket det är kvar för den stackaren som fyller 17 (SJUTTON!) om 53 dagar?
Men vi vet ju alla att det inte är nån stor grej att fylla 18. Pubarna har öppet för allmänheten, och fler och fler väljer kollektivtrafiken framför bilen.
image21


HippHippHurra

Lite panikpluggning på kvällkvisten igår. Sådär 21.30 nånting öppnade jag matteboken.  För ett ögonblick trodde jag att jag tappat läsförmågan men sen förstod jag att det var matte b, kapitel 2 - algebra som låg framför mig. Inte konstigt att jag inte förstod.
Som en skänk från ovan fick jag en timmes morgonpluggning i skolan också. Tro det eller ej, men jag fick något gjort. Hurra, kanske ni tänker då. Men skippa det, provet gick käpprätt åt helvetes jävla meteoritregn fel.
Men i 06SPC har vi inte tid att hänga läpp. Det var bara att dumpa matteboken och miniräknaren i skåpets mörkaste vrå och istället plocka fram engelskaboken och förbereda för dagens andra prov. Med studiesjälvförtroendet nere i skorna var jag inte speciellt motiverad till varken plugg eller prov eller nåt annat heller. Men nåt undermedvetet har de senaste dagarna fått mig att traggla varenda liten jädra glosa från kapitel ett. Det är ungefär allt jag förmått mig att plugga, så jag var helt inställd på ännu ett misslyckande. Men se på fan, det gigantiska prov som fick hela bänken att böjas var helt och hållet grundad på glosorna. Så gott som allt var ordkunskap. Nu kan ni hurra.

Så veckans provskrivning har jag bara förlorat med 2-1. Matte och franskan blev jag utklassad i, vet inte hur gärna jag vill sjunka igenom jorden lagom till franska lektionen imorgon kl.10.10. Pinsamt är ordet.

medans ni ändå är igång med hurrandet kan ni hurra lite åt att det är fredag v.43 imorgon. Dagen vi har väntat på sen fredag v.34.

 till på köpet blir det bara tre dagars jobb nästa vecka. Did I hear a hallelujah?

so they can tell me I was wrong

Ett telefonsamtal senare.
det blir väldigt nyktert på lördag.
Jag ska gå in för det som fan.
Man lär av sina misstag, aight?

Har varit vaken i sju timmar nu. Känner hur tunga ögonblicken börjar bli, typ inte.
Men det kommer bli en tuff dag imorgon med beep/biptest, som kombinerat med den allra sämsta kondisen bara kan resultera i ett fett jävla misslyckande. Och det kommer inte alls motivera till redovisning om Zeus och Hera på Latinen, eller stå och frysa på Örjans Vall, bara för att beskåda ytterliggare ett misslyckande. Nej, det kommer bli tufft imorgon. Så jag ska inom en snar framtid krypa ner i en välbekant säng, dra ner rullgardinen och lyssna på den snyggaste rösten och de mest tänkvärda orden. Missy Higgins - det är du och jag nu ett tag.

Det ska bli för jävla skönt att kunna undvika dig imorgon.


sundays fool

Lördag, lördag, lördag.
Jobb och fest. Det är tydligen så livet ska vara just nu.
Och tack och lov så det är. Tro det eller ej, men jag är människa idag. Förmodligen p.g.a 11 timmars sömn.

Jag och Jonsson krubbade på the lounge och tog sen den sköna gröna cyklen till fajans och förfest hos Emma.
Som blev väldigt lyckad. Väldigt, väldigt väldigt lyckad.
Det var singstar och emma och linas hemmasnickrade spritlek. Men framförallt var det taggade tjejer. Några nykomlingar som genast vann mitt hjärta.

Men det vore ju inte som det skulle utan några bakslag. Någon blev lite trött och la sig för att sova i badkaret, några hade väldigt mycket att diskutera på uppfarten, och några orkade inte alls cykla till stan.
Men på nån vänster hamnade vi i stan iallafall. Innan jag ens gjort ett tappert försök att se ut som 18 så satt jag på entill och käkade kebabpizza, och jag var allt annat än ensam. Så där var vårt högkvarter resten av kvällen. Folk sprang in och ut och bort och dit och överallt. Och alla var så där sociala som dem bara är efter tolv på lördagkvällarna. fast då menar jag ju inte alla, eftersom det fanns dem med svåra attitydsproblem.
Några timmar senare, flera hundra promenader senare, många hälsningar senare blev klockan 02.20 och det var dags för promenaden genom badhusparken och över kyrkogården bort till bussen.
Där det för ovanlighetens skull bara var fyra glada tjejer och musikälskande nysvenskar. Kusinvitamin fick en ofrivllig lektion i arabisk musikhistoria, eller om det möjligtvis var indisk. Vi andra fick bara skrattattacker.

Jag vet ett nummer som jag borde radera ur telefonboken. Du tappade din glans igår.

hallå hela pressen - dra åt skogen

Det är inte så jobbigt som alla tror.
Det som är jobbigt är att alla har så förbannat höga krav.
Sen jag kom hem från Bulgarien har jag försökt få kontakt med syon.
Jag hade nog gjort större framsteg om jag försökt lära mig flyga.
Så imorgon ska jag ge upp hoppet om att träffa henne, och istället knacka på hos Challe, få min studieplan och få lite allmäna råd om min förbannade skolgång.
Jag skulle kunna vara så trött på alla som gnäller om hur jobbig tvåan är. Släpp kraven för ..bövelen.
Du kan plugga som en tok om du vill det, om du har ett behov av att alltid vara bäst i klassen eller alltid komma hem med guldstjärna på slutbetygen. Eller så kan du bara ta det med en klackspark, vi som lyckas lära oss nåt även om vi sitter och kladdar i blocken hela lektionerna, eller kollar på Dawsons Creek istället för att vrålplugga, förmodligen nån av oss som kommer hamna i informationsluckan på gymnasiet senare. Men kul hade vi.

Det är inte så jobbigt för alla.


i valet och kvalet

Äntligen! Är ordet.
Äntligen fick jag pallrat mig iväg till gymmet med Karin och Mick's gånger två.
Kan tänka mig att mina armar och mage kommer vara döende imorgon. Inte så smart med tanke på att jag har en hel del att bevisa på skollagsmatchen.
menmen, vill man vara fin får man lida pin.

Det är mycket som jag samlar på mig just nu.  Sånt som måste bestämmas och till slut inte går att skjuta på längre.  Men va fan? Hur ska jag veta vad som händer om ett halvår? jag vet inte ens hur min jul ska firas.
Hur ska jag veta hur mycket pengar jag har vid påsk? Jag vet inte ens om jag har ett jobb.
Plus att det finns miljarder saker i skolan som jag mycket väl borde ta tag i och plugga eller göra färdigt för att slippa det dagen innan inlämning och prov. Men nej, det är ju faktiskt Ida. Jag glider med på ett bananskal. Jag utnyttjar inte ens hälften av min kunskap på Samhällsprogrammet.(kanske överdrev litegrann, men bara lite!)
 Jag bryr mig inte heller. Jag vill inte, för då hade jag gjort det.
Det funkar bra så här. Trots panikångest som drabbar en ibland. Det ska nog funka 1,5 år till.

Men jag har faktiskt tränat mycket den senaste veckan. Det är bra, bara 10, 5 månader för sent. Aldrig mera nyårslöften. Lögn lögn lögn ida. Jag vet mycket väl vad som väntar 01-01-08 00.00.

You've already won me over

trots tappert försök att supa mig själv under bordet lyckades jag bara samla på mig en söndagsångest. Ångest för att jag inte alls blev så party som planerat igår. Kan låta en smula 2004 men ärligt talat så måste det vara nåt fel på mig. Det får bli raka vägen till laurentiuskliniken imorgon.

Efter en för egen del spikrak cykelfärd in till stan tillsammans med kvällens huvudperson och dess högra hand, som förgyllde en trädgård med en kavalkad spyor. Så får jag syn på Karin nere vid Grand, från tullbron. man skulle kunna tro att hon sprang runt i reflexväst eller något annat som drog uppmärksamhet. Men nej, hon var precis som vanligt. Men jag känner igen en Karin när jag ser en.

Sen gjorde jag och Karin ett försök att dansa inne på grand. Eller ja, karin dansade ju. Det var jag som bara försökte. Jag dansar aldrig nykter- och även om jag är full så kan man inte kalla det dans. Det hade inget att göra med att det var helt smockat på dansgolvet. Även om jag var ensam där skulle jag inte klara moves'en liksom.

Helt oväntat blåste det vindar ifrån förra sommarn där igår.

Hemgång - sänggång- jobb. Fick ett mentalt sammanbrott på jobbet, med tårar som tryckte på skickade chefen ut mig "för att hämta nåt på lagret". Det är så jävla orättvist att det ska hända just de människorna.
Av samma anledning fick det bli en joggingrunda i Ugglarps mörker. Ner till stranden och försöka dränka tankarna.

Dåligt tajmat att jag drar upp allt här igen då.


domedagen

snälla rara söta någon. svara i telefonen. jag håller på att dö av rastlöshet.
jag har redan gått igenom facebook, bilddagboken, bloggar och youtube. Och klockan är inte ens elva.
Jag kommer förmodligen falla ner död idag, innan mörkret lagt sig och jag blivit deprimerad.

tolfte oktober

       
 
                                       
Tors 12 okt 2006 14:17
Den hemliga destinationen som Tommy&Lasse skulle ta med F14 plus VIP på var Gokart hallen i halmstad.
Där var några stycken som fegade ur och stod bara vid sidan och hejade.
Men där fanns ett par stycken, jag&marie, som blev som tokiga.
Först kördes det två kvalheat, åtta varv med åtta bilar.
Jag satt i andra bilen, första kvalet. Första tio metrarna gick lite knackigt, sen hittade jag gasen och släppte den inte förrän Jag kom ifatt bil nr.8 = Sanna Engman, som körde som nån jädra söndagstur , mitt i vägen och inte alls i den hastighet jag ville.=) Så jag fick köra där bakom och försökte förgäves hitta tutan. Det fanns ingen

Tyvärr fanns Tommy,Lasse&Peder i andra kvalet. Och dem körde väl sisådär några sekunder snabbare än oss i första. Så det blev bara B-final för Jossan i vårt gäng.
Alltså B -final för mig, marie och sanna som gick inför det totalt.
Jag och Sanna i ettan och tvåan. Vi hade kommit överens om att vi skulle samarbeta.
Precis innan vi sätter på oss hjälmarna och hoppar ner i bilen frågade jag "Men du, HUR samarbetar man?!" Hon visste inte, jag visste inte. Det blev inget samarbete. Men däremot blev det krocktester ett par gånger under denna final, jag, marie och sanna var toppklungan.
På nån vänster kom jag bakom Sanna igen, och sen på nån annan höger körde marie om oss båda samtidigt och cruisade iväg medans jag och sanna riskerade att ge varandra wiplash.
Men vi kom ifatt Marie, eller jag kom ifatt henne. sanna tappade jag nånstans på vägen. Sen var det bara en fajt mellan mig och Marie. Jag körde in i henne, hon körde in i mig. Vi svängde in i varandra, ja så gick det till. Men så får jag för mig att jag ser en lucka mellan Marie och kanten, så jag gasar lite och hinner precis imellan, innan Marie kör rätt in i mig och måste bromsa. Simsalabim så stod hon på helt fel håll på banan och det var min tur att cruisa förbi.


Sön 16 okt 2005 18:42
Onsdag (12/10) sken solen från morgon till kväll och det var bara pressa som gällde. På kvällen besökte vi D´Ricardo. Jag & Lovisa skulle beställa vitlöksbröd till förätt, förväntade oss då små vanliga skurna brödbitar med vitlökssmör på. Men icke sa nicke, servitrisen kommer inte med en Carlzone! Ja, tänk er en Carlzone, utan allt pizza innehåll, iställer var den fylld med ost, och vitlökssmör. Och så hade nog kocken tappat saltet i mitt bröd. trots att vi delade med oss till samtliga runt bordet blev vi ändå proppmätta. Och sedan väntade kycklingbröst/pommes frittes/sallad till Lovisa och Pasta Carbonara till mig. Det var den mumsigaste pastan som någonsin befunnits sig i min mun, men tallriken var gigantisk. Trots att det såg ut som om jag inte hade rört maten hade jag proppat ner så mycket jag bara kunde i magen. När servitrisen skulle börja plocka undan trodde hon inte först att jag var färdig, men när hon ska ta undan min tittar hon på mig och säger "no sunshine tomorrow". NÄHÄ?! kan jag hjälpa att ni serverar onormalt vitlöksbröd och gigantiska pasta tallrikar?! det borde finnas en varningstriangel på menyn vid vitlöksbrödet tycker jag.
Hemåt igen och spela kort.


Fre 12 okt 2007 18.24
Gissa om jag har bytat ner mig iår.

tears dry on their own.

Idag bytade jag och Emma ämne för tredje gången. Vi ska ha ett färdigt arbete om två veckor. Alla andra i klassen har den senaste veckan jobbat febrilt med sina ämnen, medans jag och emma letar fakta, bytar ämne och letar ny fakta.
Men som man säger, tredje gången gillt. Vårat kommer förmodligen att bli bäst också. För säg mig kära läsare, är det inte roligare att läsa om förtryck mellan Slätten och Falkagård än om Kinas who cares ledare? Jo, det är väl det va.

Det är fredag, säkert någon stackare som ska på fest ikväll. En annan lycklig sate ska titta på Idol och Fredag hela veckan. Det sista skulle kunna vara en film av gamla 9b, men det är det inte.

Fast egentligen borde det firas, jag gjorde årets första hundra procentiga vecka. Kanske inte så mycket att fira förresten, men känns som att jag är på rätt väg nu iallafall. Däremot blir det inte lika vackra siffror nästa vecka.


[jippikajäjmåddefackä]

12.45 sa jag att jag längtade tills jag fick körkort. hur kul det skulle bli att köra bil.
13.35 var jag inte lika säker längre. Someone's watching over you.

varför händer alltid sånt fel personer?

Look at this photograph, everytime I do it makes me laugh.

Jag ska gå och avlägnsa en deodorant från jordens yta sen. Det är andra dagen jag har den, och det är andra dagen jag luktar svett innan första lektionen. Jag ber om ursäkt allihop, nya tider kommer! När jag har avlägnsat den ska jag till allas glädje, kanske allra mest min egen, avlägsna odören från min kropp.

Blev några knegtimmar på matöppet också. Lyckades få en luspank Emma att köpa två dubbeltriss, för man vinner alltid på dem. Alltid, alla. Utom Emma.

Ikväll är kvällen då elever inte sover. Det är kvällen då ungdomarna ligger och vrider och vänder sig i sängarna. Idag var dagen D. Skolkatalogen damp ner i brevlådan. Imorgon kommer domen, vi har redan fällt vår egen dom. Men det enda som räknas är allmänhetens. Lyckades dödsposarn verkligen få till sin pose, är det bara jag som tycker människan ser ut ett troll? Vände shtekarn rätt kind till, eller syns hans sneda tand för mycket? belönades den hårda träningen framför spegeln sig, eller ska jag öva ett år till och verkligen ge allt i trean?

Vi som överlever natten får se imorgon.


Dra mig baklänges, de har humor

Under en eftermiddag på matöppet får man faktiskt göra sitt yttersta för att se humorn i allt som sker.
man får faktiskt tycka det är roligt när den femtielfte kunden står precis framför aftonbladet och frågar "har ni inga kvällstidningar?"
vad jag upptäckte idag var att Astra Zeneca (med observation för stavningen) har anställt en riktig lustigkurre på namnavdelning. Ja där de döper alla mediciner.
ta Nezeril till exempel. När behöver man Nezeril? När man är tätt i näsan såklart.
Så också damen som kom in på matöppet ikväll. Det skrek förkylning om henne. Så trippar hon fram till kassan. Och vi vet ju alla att man kan ha lite uttalssvårigheter när snoret tar upp allt tomrum i snoken.
"Jag gjulle vilja ha nejjegil" efter en snabb betänktetid tolkar jag detta som att hon vill ha nezeril. Min chansning gick hem. "Vill du ha barn eller vuxen?" Det var ju uppenbart att det var hon själv som var i stor nöd av nässpray, men för artighetens skull. Helt otippat blir det nu ännu roligare. "Vugjen tack", säger hon och ler. Jag besvarar leendet, och hon skulle bara veta att det inte var av artighet utan av akut skrattnöd.
Men skrattet fick vi ta senare.

Terapipromenad med Karlsson står på schemat.
 jå, vi hörj imorrn.


jag såg ut som sjutton igår

Det var förfest. Det var dricka (dock fel). Det var musik. Det var drag. Det var goa tjejer.
Vi borde slutat där.
Jag borde inte fortsatt sen. Jag borde inte ens tänkt tanken att det skulle gå en gång till, med samma usla bortförklaring. Men det gjorde jag, med alldeles för lite övertygelse tyvärr.
Så jag och sällskapet för kvällen som inte var ute för festandet tog en tur till Gamla Stan, en promenad tvärs igenom centrum, över tullbron. och ja, säg var vi inte var. Allt för att inte väcka uppmärksamhet precis utanför grindarna till Bratt där vissa har en tendens att stå och tråna.
Tillslut kom taxi Paps och jag kunde komma hem och planera hur sjutton jag ska göra för att förföra vakterna nästa helg.
Det kommer bli X antal timmar framför spegeln denna veckan.

Skämt åsido, det kommer det inte alls bli. För denna veckan blir det pluggplugg och jobb, mån tro lite träning också?

Chokladpudding nu, ja tack.

I'm not even sure

Jag skulle kunna stanna världen idag. Eller inte rent praktiskt stanna dagen, fel ordval av mig. Världen skulle kunna stanna idag kanske låter bättre. Den hade gärna fått stanna idag, det hade inte gjort något.
Om vi rent hypotetiskt skulle säga att vi stannade nu, att det aldrig mer hände något. Att från och med nu skulle jag bara sitta här i stolen och bara tänka över vad jag gjort. Då skulle man lugnt kunna säg att jag slutade när jag var på topp, efter en perfekt helg och en perfekt vecka.

Men tillbaka till verkligheten så ska jag testa en ny grej ikväll, istället för att sitta uppe och vänta på att jag ska bli sömnig ska jag lägga mig i min säng och tvinga mig själv till sömn. Nog är jag trött alltid, jättetrött. Men inte fan kan jag sova för det. fast efter en 8 till 4 dag i skolan (som innehöll en lektion baserad på stensorter) och några timmars kneg på matöppet(ja, jag föll tillbaka till gamla vanan) så borde jag faktiskt vara ganska trött.

Den omnämnda stenlektionen var precis så innehållsfattig man kan föreställa sig, det var först när 06SPC vågade slå sig fria (förlåt lovisa) från Monicas klor som det blev lite fart. Dock förvandlades vår trevliga konversation till 20 frågor riktade mot ett enda offer, jag, eftersom pojkarna insåg att de visste alldeles för lite om tjejerna i klassen. Men som vi alla surt fått erfara så kan man inte lita på dem, så fick de icke helt omtyckta kryptiska svar.

Äntligen fredag tänker jag och säger godnatt.

jag fattar ingenting

Ni sa att ni aldrig sett mig lyckligare.

Det sa de då också.

sluta se så nöjd ut

Mitt imellan två sömnlösa nätter.
Jag vet inte vad det är, men sover gör jag inte iallafall.
Ikväll blir det favorit i repris, promenad med kusin karlsson.
Så slipper jag kanske en del av tankarna och kan fokusera på att somna istället..
Solen sken idag, det var så där höstigt kallt att man behövt mössa och vantar.
Till på köpet fick jag spela fotboll i det vädret.
De nya skorna satt som en smäck, iallafall när skoskavet läkt.
Jag nickade bra i dem iallafall.
Ett steg i rätt riktning.

En annars skön onsdagkväll utan läxor och måsten.
Annat blir det imorgon då jag gör comeback på Matöppet.
Om jag hittar dit vill säg.

Daugava flödar ur högtalarn. Falkenberg är omnämnt, vi borde sträcka på oss.
Nu har vi en officiell film, och soundtrack. Fattas bara kändistäta gator och fylleskandaler - hoppsan det hade vi visst alltihop.

It's october again -leaves are falling down

Men det glada humöret håller i sig.
Jag har lite nostalgitema idag.
Gick förbi JPS och fick syn Kate Meluas nya album. Det skrek Alexandra om det.
Så nu sitter jag och lyssnar på bl.a. nine million bicycles som är allra mest alex, och längtar till sommaren 2008. Då är hon hemma igen.

men nostalgin började imorse. Love har namnsdag idag. Det är samma sak varje år, när jag ser att Love har namnsdag åker jag  tillbaka i tiden, in i Slöingeskolans omklädningsrum. Lovisa Jonsson må vara en riktig svärmorsdröm, men även solen har sina fläckar. Hon har idiotförklarat en människa (ej medräknat adam larsson) och det var då, årskurs tre. En tidig morgon innan gympalektionen. Josefine trippar fram till Lovisa och säger grattis på namnsdagen. För Lovisa kallas ju faktiskt Love [Låvve]. På inget sätt otrevligt, men ändå med den där Lovisa Jonsson blicken ,förklarar Lovisa att det är Love [Loove] som har namnsdag.
det är förmodligen bara jag som kommer ihåg detta, för jag är sån. Och det är förmodligen också bara jag som tycker det är lustigt, för jag är sån.

Förutom det så har jag äntligen spenderat lite. För första gången kände jag mig dum när jag köpte fotbollsskor. Det är oktober, ingen vettig människa köper grässkor nu! men jo, måste man så måste man. Ett par brallor, helt impulsivt som jag inte ens hann prova. Men vis av erfarenhet så langa jag fram visakortet, och ja. Även den här gången gick ett sånt köp hem. Jag hatar att prova kläder, det är det värsta jag vet. Nu väntar jag bara på mina två paket som kommer på posten i veckan, sen är jag dressed for success. helgen here I come.

sen du var här

Manic monday.
06SPC lärde sig How to safe a life.
Inte låten, hjärt och lungräddning alltså.
Den enda låten vi sjöng idag var Mange Schmidts, tyvärr.
Till ingens glädje.
Jag slapp jobba på söndag, förvånande.
Det blir fest på lördag, lockande.
Träningen föll ur planeringen idag, överraskande?
Nej.

Heroes nu.

RSS 2.0