Hoes before bros

image45
för att du är den enda jag skulle vilja gå från slätten till skrea med på juldagskvällen.

where are you christmas

06SPC är oslagbara.
Men absolut sämst på att fixa klassfest.
Så det ser ut att bli film och en snygg tjej brevid mig i soffan.
Om inte.

seriöstttttttttttttttttt

idag är jag tacksam. Väldigt lyckligt lottad samhällstjej som sitter så där dödstrött den 18/12 och tackar för att vi inte har någonting kvar nu. Bara en julsångs-lektion i Latin imorgon, Det ska bli så kul att se tomaten spela gitarr. Sen matte med bengan, som är rena drömmen nu när man förstått sig på den där grekiskan i matte B och till slut fotboll med fika för att fira tjejernas triumf i kombihallen innan i höst.
Sen är det äntligen finito. Terminen som skulle bli den näst värsta nånsin, som inte alls varit så farlig.
Så då ska vi ladda batterierna inför den värsta terminen nånsin. Som kommer bli så kul.

men förutom allt det där så exploderar snart min skalle så det skulle behövas en promenad på ugglarps tomma gator med kusinvitamin psykologen. Skämt åsido, ugglarp har inga tomma gator. Det är stigar.


bara en pik till er som fortfarande inte kommit på det

Skämt åsido, jag förlåter er. Men 901217, hallå?



Eftersom jag nu har mognat till hela 17 år så kan jag också lägga upp de allra finaste bilderna på mig, eftersom jag är såååå mogen i och med 17 december 2007.

Men att alltid vara en smula barn är att vara verkligt vuxen som man så fint säger, så det får räcka med tre.

Återfall

varför glömmer man alltid mobilen på en grusgång de kvällarna när man önskat att man hade den med sig?
Dålig tajming Ida Johansson.


I thought I heard a hallelujah

Jag är inne på min sista timmar nu.
Sen öppnar sig dörren, och äntligen får jag ta del av det som ni alla andra pratat om ett tag nu.
17 års världen.
Det ska bli så kul.

nej, ärligt talat har jag aldrig varit så här otaggad inför en födelsedag. För inte alls många år sen kunde jag inte ens somna kvällen innan för jag var så nervös och nyfiken. och det där är helt sant, min mamma kan intyga det. Ett tag när jag väckte henne hela tiden övervägde hon att bojkotta min födelsedag.
Men nu kvittar det typ. Eller det kanske var överdrivet självklart vill jag också ha födelsedag, men det känns som att jag kommer bli lättare att tillfredsställa i år. Jag förväntar mig absolut ingenting, har redan så dåligt samvete för vad mor och far har pungat ut för mig den senaste månaden, inbetalningskvittot till fritidsresor ligger här precis brevid mig tillexempel.
Men naturligtvis kommer det bli sån där guldkant på tillvaron imorgon som alltid den 17:e december.'

och ja, som sagt. Magaluf är betald.

THE KVÄLL

Igår var det inte mycket som saknades. Förutom min mobil som alldeles för sent igår natt hittades på gruset utanför jannas hus. Tur ska man ha nån gång..

Annars var det en sån där tempofylld förfest som bara Familjen D kan ha. Och taxifärden var sådär galen som den bara kan vara med svarttaxi. Toastmastrandet gick trots tvivel som en dans, eller det gick iallafall. Några tabbar och glömda upplysningar, men med hjälp av min bättre hälft klarade vi oss.
Det var mycket dansande, alldeles för mycket kan jag känna i mina fötter idag. Det var förvånansvärt lite love in the air, men den som var där var otippad.
Som den partyguru jag är(?) var jag naturligtvis en av de första som ankom till Vinbergs Bygdegård, och herrans många timmar var jag absolut en av de sista som tog jackan över axlarna och stövlarna i handen och trippade ut till bilen som skulle ta mig till en efterlängtad säng.
Men när jag väl låg i den där sängen var jag inte alls trött, så av okänd anledning knäppte jag på tv:n och startade ett gammalt VHS band. Första halvtimmen var det bara en gammal Nyhetssändning och resten var Idrottsgalan från 2004. Idag hade jag bra gärna velat veta varför jag låg uppe och kollade på det men man kan inte få allt som vi vet mer än väl..Det blev iallafall ett tiptop slut på en perfekt kväll. Amanda och Karin kunde inte fyllt 18 på ett bättre sätt. och för er som behöver övertygas ytterliggare tipsar jag om den gamla klassikern bilddagboken. 

Äntligen


Äntligen är denna veckan över, äntligen är det bara de där soft mysiga dagarna kvar innan jullovet. För nästa vecka är det inte ett smack som måste göras, och jag älskar det.
Är helt slut efter denna veckan, gårkvällen var det sockerkick som höll mig vid liv typ.
Men vi fick gjort det vi skulle och resultatet är tummen upp!

Vaknade inte helt otippat utvilad och hoppade ur sängen för att sätta mig här och fixa lapparna som om några timmar kommer lossa en stor sten från mitt bröst, vilket innebär att jag avsäger mig som tränare för de små töserna. Äntligen på det med.

Efter det blir det hem och äntligen tvätta mitt hår, det är så äckligt och fett och örk jag vill inte ens tänka på det. Sen på med partystassen och in till Familjen D:s förfest på Västra Gärdet och efter det är det bara dimmigt.

Äntligen är det 15:e december!

bankrutt/schackmatt/jefla fen

Oj vilken tisdag.
Pallrade mig upp som vanligt vid sextiden, satte mig som vanligt på bussen vid sju en halv minut senare fick jag sällskap av kusin vitamin som gav mig hicka. Det kan inte vara slumpen att det var mina kompisar som var snyggast på hela nobelbalen. och det kan inte vara slumpen att det var min bästis som blev drottning.
I vilket fall var det tomt på 06Spc:are i skolan, så när som på Rille och Ekan. Det tog några minuter innan vi insåg att dagens lektion var flyttad, sen gick luften ur mig och jag sjönk ihop på den blå soffan.Varför idag när jag verkligen ville sova? Men sen ändrade jag mig, jag vill sova alla dagar så det spelade ingen roll. Plugga behövde jag iallafall göra den timmen som jag plötsligt fick över.
Efter en som vanligt slapp italienska lektion var det engelska. Dagens andra FAN OCKSÅ hoppade ur min mun.
Bokredovisning och min bok ligger hemma på bänken. Av bokens 400 sidor har jag på 10 veckor läst 100, och det var 9 veckor sen. Nu skulle jag helt plötsligt ha koll på utgivningsår, vilken ort den utspelar sig på och vad människorna heter. Jag tackar jag vet inte vem, men tacksam är jag för min medfödda fantasi. Nu håller vi bara tummarna för att Corallen inte har läst boken och genomskådar mig, även om hon gav mig en tvivlande blick när jag sa att jag inte hade boken med mig utan klarat hela redovisningen utan den....Hon får tro vad hon vill den där corallen. Jag tror iallafall inte att hon är lektor i engelska.

Eftersom jensnäsen inte orkade med oss idag blev det tidigt slut, redan 11.30 faktiskt inte fyskam kan tyckas. Och det tyckte jag också, men fick iallafall sitta kvar till 13.20 då jag och magda tog bussen till Ullared. Vi hann inte ens utanför falkenberg innan jag inser att mitt kort ligger hemma. Det skulle bli en extremt billig vistelse i penga-sluka-byn om jag inte var i stort behov av att köpa julklappar. Madde fick bli bank, och det funkade det också..
Så nu är julklapparna nästan klara, förutom till broder Mele och den där förbannade vattenkannan till mammsen fanns ju inte heller. Dock fick jag en egen julklapp, klänning till lördag. Ska bara sys in eftersom jag var så desperat att jag köpte strl.44. Did I hear a hallelujah?

Resterande julklappsköp får allt vänta till den 20:e och gärna den 22:e eftersom livet inte är ett monopolspel där man kan plocka sedlar från banken när ingen annan ser. Eller det kanske man kan....madde?

Slösa

Det blev bra.

och magaluf kommer bli extremt bra.
Ska betalas på årets bästa dag, nästa måndag.
Synd bara att min mamma är så anti vad gäller pengarna.
Synd bara att jag tjänat alldeles för mycket i år och just nu inte har en aning om vart de pengarna är.
Det är helt sjukt mycket pengar.
2008 har fått sitt första nyårslöfte, börja spara! jag behöver inte bränna 40 lakan på ett år.
Det ska sparas, det ska resas och det ska köras bil.
Jag ska klara det.

Mespottan

image41
Ni kanske undrar vad det är för samband mellan abba och jul?
Men det var ju faktiskt så att Agnetha fältskog hade glügg mellan tänderna.

Förövrigt kan det vara kul att veta att hon har släppt en singel som hette "De har glömt gulleplutt"


Lustiga familjen

knalle säger (20:27):

hur stavas du vill inte bråka med mig i kväll

ida säger (20:29):

på engelska?

knalle säger (20:29):

neee på franska vad tor du|-)


I'm so excited






Tänk er det träningslägret. Tänk er dem dräkterna. Tänk er..
Det blir spanien, figursydda med guldsiffror...det blir så bra.
 
http://www.skreaif.nu


den nya IT-tjejen.

 http://www.svenskafans.com/grusplan/sloinge_goif/ - Ibland är min bror riktigt lustig.

Efter en halvlyckad cup i Gislaved blev det först besök på en en av gislaveds pizzerior med damerna.
Den stackarn som skulle äta efter oss fick sugrör fullproppade med ost, men sch, det var inte vi som gjorde det.

Sen tackade jag för mig och åkte på julbord istället för förfest hos Lina. Och det var ungefär allt jag pallade, för när jag kom hem vid elvatiden slocknade jag med en gång i sängen.

Upp idag för att baka pepparkakor med broder, och sen iväg och jobba. Eller det är nästan pinsamt att kalla det jobb, jag började iallafall vid 12. Blev satt framför en dator och skulle pyssla ihop ett kollage med bilder från personalfesten, och det fanns ett par hundra att välja mellan. Sedan skrevs de ut på gigantiska papper från den största skrivaren man kan föreställa sig, säkert tre meter bred. Sen tapetserade vi den nybyggda väggen med galna bilder på Matöppet crew:n. Tydligen gjorde jag det så bra så jag numera är IT- och Reklamansvarig.
Matöppet blir bara tokigare och tokigare. och roligare och roligare.


Det blir aldrig som man tänkt sig

Vid åtta var jag säker på att det var en dödsdömd dag som var i antågande.
Stackars Sara fick återigen höra på mitt gnäll, men som alltid ser hon så intresserad ut så man kan ju inte låta bli.

Anyway, dagen blev inte fullt så hemsk som jag var orolig för. Istället blev den ganska bra, bland annat blev jag färdig med min svenska uppgift som ska redovisas muntligt på tisdag, utan papper. Den kommer göra det extra tydligt vilken oseriös klassmedlem jag är. Alla andra ska prata om ungdomars alkoholvanor, hustrumisshandel och annat döseriöst. Själv ska jag med glimten i ögat prata om den typiska svensken i fem minuter. Mellan de ämnena finns ett samband som bara gud vet var det kommer ifrån, men bevisligen finns det där eftersom Jensnäs ser framemot mitt framförande. Åh gud.

Försöker att koppla ihop mobilen och datorn för att visa er vad jag menar med rubriken. Men det går inget vidare, det går inte alls faktiskt.
Så tills vidare får ni använda fantasin. Det blev blont alabama, det blev kort alabama och det blev lugg.
trots att det blev två timmar i den där stolen så blev det två roliga timmar, den sista halvtimmen var det jag och två galna frisörer i lokalen som hånade Peter Borossi på lugna favoriter, diskuterade tatueringar och förbannade vädret. Frisörer är ett konstigt folk.

dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dopparedan

Det vart en hel del fotboll idag.
Eller typ bara mellan 14 - 15.30
och 16.00 - 16.40
och 18.30 - 20.00.
och därimellan var det bara transport.
Hur kunde det gå sähär Ida Johansson?

Imorgon blir min msn-lista ännu mer internationell, en viss italiano ska addas.
Och jag ber till gud att han kommer vara okej. Det är mitt enda krav, att jag ska palla två veckor med människan.

Marie :  Om tjugo dagar åker jag till Frankrike!
Ida : äsch, om 9 månader är jag i magaluf!
Marie: Haha, maggalöff. varför ska du dit?
Ida: För att det är världens fest, ett paradis typ!
Marie: Vadå.....det ligger väl i Sverige eller?

Åh nejnejnej. Det ligger inte i Sverige för då skulle vi aldrig vara så här taggade. Nu ska vi bort från allt vad förstånd och uppfostran heter. Vi ska känna att vi lever 24 timmar om dygnet och vi ska skaffa oss en bränna så att hon där kommer framstå som blek. Och dagar som denna ( hade regnet varit snö hade jag åkt skidor till skolan imorgon) så kan man liksom inte hjälpa att man tråkar ut er kära läsare, med sånt här tjat om hur kul vi kommer ha i en ynka vecka om NIO MÅNADER!

Innan jag slutar ska jag bara nämna att kombinationen ida,karin och sanna i samma rum kommer sluta i katastrof. Men om vi eventuellt skulle bli utslängda får vi bara hoppas att vi har samma tur med grannsämjan som sist, men det ska nog inte vara nåt problem med Karin i spetsen.

.

image37

kan du inte typ bara vara inne på msn ?
Eller åtminstone komma hem nu till jul.

From now on I'll play a different song

Det känns som att jag har tappat fokus.
Har misstänkt det ett tag, men fick det bekräftat som en spark i fejan idag på utvecklingssamtalet.
Jag vet inte hur, var, eller när. Men förmodligen glömde jag kvar det nere i Bulgarien eller åtminstone nånstans i sommarsolen, för hela denna hösten ska vi snart stryka ett stort svart streck över, knyckla ihop och slänga i papperskorgen och låsa in i en container och sen skeppa ner det till jag vet inte vart, bara långt härifrån.
Och då pratar jag givetvis om det rent teoretiska i skolan, det som ryms i skåpet. Det praktiska och det som medföljer utanför den stora betongbyggnaden på Garvareliden finns inget att klaga på.
Men satan i gatan vad det här kan ta slut nu, så skoltrött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vet inte ens vilken bok jag ska börja läsa i för det är för sent med alla. Jag orkar helt enkelt inte ta tag i nåt.
Åh, det är dåligt just nu.

Men från och med nu ska det bli fan så mycket bättre.
Kom ihåg att jag sa det där, för jag kommer förmodligen behöva påminnelse. förmodligen redan imorgon.

Gott nytt jävla år.

2008 kommer bli så bra.
Vi börjar med ett hejdundrande artonårskalas X2 i februari.
Sen tar vi siesta en marsvecka på sicilien.
Sen softar vi g med italienarna på hemmaplan i april.
I juni drar vi iväg på Sverigeturné.
och i augusti skakar vi rumpan av oss i Magaluf.

Att tillägga är bara att de blivande artonåringarna har gjort det finaste som någonsin gjorts mot mig. jag kan knappt fatta det, men tro mig. Här ska inte besvikas, det ska skrivas den tokigaste, galnaste och roligaste födelsedagssången som man kan tänka sig, som tack.

yes sir I can boogie.

En sån där lagom avslappnande och mättande kväll hos Jonsson med några pärlor igår. Man tackar och bugar.
Nu blir det matte B i någon timme och sen fotboll och sen iväg på galej med matöppet.
Det blir fullt upp idag. Dock inte fullt i den vanliga lördags-benämningen. Men oj, vilken bra dag det kommer bli.

RSS 2.0