Sommardag

min geografilärare är av den uppfattningen att man ej ska njuta av dessa dagar, såna här veckor då solen strålar i april som om det vore midsommar. Nej, för vid dessa tillfällen ska vi begrunda vad vi har ställt till med. Vi har överhettat jorden, det är därför vi har det så här varmt. det är därför min kusin ser ut som en kräfta på bröstet efter en lunchrast i solen. Det är vårt fel. Tänk så rätt vissa fel kan vara.

Igårkväll var jag och madde helt total 100% övergivna. Vi hade bara varandra. Nog för att det räckte, vi lyckades fördriva kvällen. Största delen tillbringade vi något skamsna på moped. Men tack och lov så hade resten av falkenbergs ungdomar ett liv igår så de inte var ute och kollade vilka geeks som var ute och moppecruisade. För det var jag och madde. Först lärde madde mig att tanka med kort och sen körde vi hela vägen bort till mcdonalds och köpte mcflurry med daim och kolasås. falkenberg är avståndens stad.

Sen var ytterliggare en fredag kväll slut. Ibland undrar jag när mitt liv ska bli så där vilt och galet och helt tokigt....
Uppstigning och jag och ragnar tog oss till matöppet för att knega lite. Snart är jag betitlad avdelningschef eller nåt där. Inte för att vi har några avdelningar eller ens knappt en chef, men man är ju ganska högt rankad nuförtiden...

Sen var det bara hem och byta kläder och bli trädgårdsmästare och ta gräsklipparn ner till rikemansgatan och tjäna ännu mer deg i solskenet. Det duger ju kan jag säg.

Usch, nu fick jag känslan av att dagens blogg verkligen var lunardagboksstandard. Inte speciellt kreativ ikväll känner jag.

Nu kommer snart två eller fler snygga damer på cykel som ska ta med mig ner till havet för att barbie lite.
Hav(e) it. höhö.

Fridag

Nae, jag var nog inte riktigt mig själv igår kväll när jag kom hem för dagen efter skollagsspel, plugg, jobb och träning. Klockan 21.30 la jag mig i sängen död som en överkörd kråka. Fast besluten att inte träna med fotbollsgymnasiet imorse. Ni som känner mig, ni som har sett min träningsnärvaro det senaste året misstänker nog att jag blivit brutalt misshandlad och slagit i huvudet eller något. Men nej, min kropp var bokstavligen talat helt död. Hela jag skrek efter sömn och vila. och det fick jag, för när klockan väl ringde imorse så var det upp och hoppa med morgongympa typ,inte riktigt men tog mig iallafall genom mitt rum, vilket är en riktig hinderbana nu förtiden, om man såg det för första gången just nu skulle man tro att vi haft inbrott, eller iallafall i mitt rum. bara. Eller ett lokalt bombnedslag.
Men det har jag sagt och skrivit så många gånger så jag måste nog här och nu en gång för alla erkänna att det ser ut som ett bombnedslag alltid.
men men, tillbaka till det väsentliga. vilket är typ nada i denna bloggen. Men i vilket fall som helst så satte jag mig på 8,42 bussen in till Falkenbergs Gymnasieskola och chockade mig själv med att plocka fram emigranthäftet som låg och pockade på uppmärksamhet i min gröna sköna väska, som för dagen inte alls matchade min väst(jag vet det, faktiskt) sen chockade jag och fanny oss själva och alla andra som såg oss genom att slå oss ner i en hörna i studiehallen och plugga in våra jävla anteckningar om vem fan bryr sig tills vi kunde dem ordagrant utantill. Sen var jag fit for fight för en franska lektion med traditionsenlig fredagsaktivitet, filmtittning. Som jag p.g.a utebliven träning faktiskt kunde hålla mig vaken till. Yes tänkte jag! En fredag då jag faktiskt får ut nåt av lektionerna. Sen matade jag mig själv med ännu mera energi genom mat och solsken. Men sen hade jag prov. Prov på den svenska utvandringen, och vilhelm nörd mobergs jävla bibeltjocka roman. Igår åkte hela min klass utan mig till växjö och studerade miljön där boken utspelade sig, och fick en guidad tur i skogen. Jag prioriterade skollaget och slapp därför denna psykiska tortyr. Äsch, tänkte jag , om jag pluggar på boken, utvandring och vilhelm moberg så klarar jag det galant. Som sagt, jag kunde varenda faktablad, varenda historiahäfte om utvandring ordagrant. första frågan på provet :"Vad sa guiden om skolan?" sen var det ju kört för mig.
Sen var energin borta så jag låg och sov under geografin där vi såg den femtielfte filmen om klimatet...de första 8 var faktiskt intressanta men nu börjar det likna slentrian...

Dagen avslutades med vad som skulle varit min shoppingrunda med madde och carina som sällskap och omdömen, åt MIG. Men det hela slutade med att det var madde och carina som drog runt med mig på stan och när de äntligen var redo för att gå till jc där jag bara skulle in och köpa ett par brallor, ja då var klockan så mycket så vi var tvugna att gå till bussen.
jag hatar att gå i affärer själv, men nästa gång får det fan bli så.

Ha det gott gott folk.

Dålig idé


Skytten:
   
Du känner dig lite trött och stressad, det kan vara svårt att få tid och ork att räcka till. Jobb eller skola stjäl lätt den där extra tiden som skulle vara till annat. Motverka stressen genom att unna dig riktigt lugna stunder, kanske en spahelg.

Jag tänkte börja med ett ständigt återkommande moment i min blogg, veckans horoskop. Förra gången stämde det så jag fick lust att skrika rakt ut. Denna gången, visst fine jag har alldeles för mycket att göra och alldeles för lite tid. Plus att jag jobbar mina lediga dagar, och pluggar lediga stunder. Men Spahelg? Hallå. Har du glömt att min plånbok blev stulen?
Försökte hitta något annat som satt som en smäck. Men på ena sidan står det att min ekonomi ser ljust ut just nu. (Månadens lön var för liten för att ens kunna få benämnas Lön) och på andra sidan står det att min partner och jag har det riktigt bra. Och om jag inte har någon partner just nu, så kommer jag träffa honom idag. Då ska jag lägga till att jag inte har träffat människan jag skulle vilja träffa en dag som denna och så länge min själsfrände inte är Bengan på Slöinge Ip så stämmer fan inte det horoskopet heller.
Fan, jag ser domedagen.

Simultankapacitet

Just nu sitter jag och tränar min simultankapacitet, i lurarna från datorn strömmar en skön gammal klassiker som man önskar var en människa som man kunde krama här och nu, och från stereon två meter från mig dunkar någon P3 dänga utan varken mening eller sång, bara typ skrik och banka.Usch.
Idag har varit en väldigt bra dag, efter träningen fick vi riktig kalasfrukost, synd bara att jag inte hade någon annan än coachanders och mobboffersimon att njuta av den med..Så jag tog min fralla, gick till mitt skåp, plockade ut den ohälsosamt tjocka och tråkiga boken "Utvandrarna" , ni som har läst den tänker säkert "Suck" , och ni som inte har läst den kan lika gärna tänka det ni också så jag slipper förklara vad det är för nån skit. I vilket fall som helst så överlevde jag de sista 25 sidorna, som tog typ 40 minuter att plåga sig igenom. Tack gode gud för att det fanns ett slut på det, imorgon klockan 2 kommer jag aldrig mer behöva titta på den.
Sen flöt dagen på som bara den, under mattelektionen körde jag och camilla det vanliga systemet. Räkna och kalkylera i sann naturvetaranda i en halvtimme, sen tar vi rast i fem minuter. Heter det. Men i själva verket så lyckas vi aldrig komma tillbaka i samma stämning så de sista 35 minuterna brukar bli lika inaktiva som dramalektionerna på måndagar. Förresten så hatar jag den, draman alltså.
Sen överraskade Ranja mig så jag nästan hoppade baklänges. Jag var 25 minuter sen till lektionen(p.g.a skollagsmöte) förväntade mig djävulshorna spetsade och huggtänderna vässade när jag mötte henne i klassrummet. Det var första överraskningen, när jag istället mötte en strålande glad liten köttbulle i dörren. När jag sen utmanar mitt eget öde och frågar om jag kan få gå 20 minuter tidigare för att hinna med bussen kom överraskning två, givetvis skulle jag få gå tidigare. Vad hade hänt? Jag ska inte dra någon gammal klyscha om att jag letade febrilt efter dolda kameran eller nåt sånt. Men helt ärligt, vad fan hade hänt med henne?
Så där kilade jag ner till 14.20 bussen med solen i ögonen. Bussturen till Slöinge var oerhört trevlig även idag, liksom igår var det mycket Peace and Love snack. Jag längtar helt sjukt mycket. För er som inte var med 351:an igår och missade den trevliga 45+:arn som hörde vårat tågbiljettsnack och genast skulle ge oss goda råd och tips och berätta om egna erfarenheter från festivaler, och om hur hon själv upplevt det ena och det andra och hur full hon hade varit....GAH!Extremt osvenskt att börja prata på så med 4 tonårstjejer på bussen, på sträckan Fbg - Heberg fick jag veta allt om hennes liv, eller åtminstone inom vild&galen, partyparty och alkohol-kategorin.

Ursäkta mig, jag kommer antagligen orsaka någon slags glasögonepedemi om folk ska sitta här och sträckläsa.

Men i vilket fall så ville jag ha sagt att jag dissar studiebesöket i småland på torsdag för skollagsmatchen, om jag inte hunnit träna upp min simultankapacitet så pass mycket att jag kan göra både och, samtidigt. .Jag vet att ni vill vara mig.

C'est la vie.

Nu lever jag igen.

Min blogg är ett levande exempel på att mitt liv endast fungerar fredagar efter fyra och fram till söndag kl.22. För däremellan, från söndag natt till fredag eftermiddag lever jag i en glasbubbla. Jag går upp på morgonen innan jag ens hunnit tänka jag vill också vara en tecknad figur och sova i 100 år, sen stavas mitt liv S-K-O-L-A, sedan går jag som en zombie ner till bussen, sätter mig i tredje sätet till höger från mittdörren, stoppar mp3:n i öronen, förvissar mig om att jag inte har någon att skämmas för och sen sitter jag och gnolar på, och intalar mig själv att jag prickar rätt på varenda tonart. Stackars tattarna som sitter runt mig, det är ju inte det att jag åker i fem minuter och sen hoppar av och de kan få en lugn bussfärd där ingen stör någon, utan jag åker ju för hel-singland ända ut till Ugglarp. Stackarna.
Nåväl, denna veckan har varit som vilken vecka som helst, skola, träna, sova, skola, träna, sova och sen toppar du detta med en dunderförkylning. Då har man helt enkelt inte tid med sitt nya liv som skulle innebära blogg varje dag.
Det är bara när jag har tid som jag klarar av kraven i mitt nya liv. Fan,varför kan inte jag göra som typ 80% av de andra damerna och bara skippa en träning för jag har inte tid, eller skippa att gå upp 05,25 på morgonen för att träna som typ alla andra gör titt som tätt? Missuppfatta mig inte nu, jag är inte typen som skriver en sån mening bara för att få fram att jag faktiskt går på varenda jävla träning sålänge jag faktiskt kan gå, wow. Jag är säkert den enda i hela Sverige som gör så. NOT. Men jag börjar bli orolig att det är ett beroende, det kan ju i vilket fall som helst inte vara helt nyttigt. Det kan inte vara bra för en ung tjej som för två år sen lagt av en satsning på fotboll, att fortfarande träna lika mycket. Det kan inte vara bra för mig att spendera, enligt mamma,nästan lika mycket tid på Slöinge IP som "Bengan" . Och han praktiskt taget bor där. Som till exempel denna veckan har jag tillbringat ca.32 timmar i skolan, 16,5 timmar har jag ägnat åt fotboll på ett eller annat sätt, plus ca. 4 timmar imorgon.
Om man tänker efter så skulle jag framstå som en riktig jävla mytoman om jag skriver att jag har en väldigt inspirerande, spännande och förnyande liv. Jag behöver något nytt.

Aj fan.Nu har jag gjort det igen, skrivit lika mycket i ett inlägg om ingenting alls, som de flesta andra får kämpa för att få ihop kloka och intressanta saker på en vecka.
Som sagt, jag behöver verkligen något nytt.

sega söndagar

Har legat och schtekt i min solstol hela min vakna dag (från kl.12), som tyvärr ger hemska minnen ifrån förra sommarn. men som dock är ganska skön när man verkligen inte behöver göra någonting annat än pyssla om sig själv en eftermiddag. Men så blev jag plötsligt rastlös, skulle bara titta till datorn så den inte kapitulerat i värmen och givetvis fastnar man.
Tänkte att jag skulle ignorera smärtan i foten och springa en sväng idag igen, men så fick jag span på tvtablån och insåg att reprisen av Greys Anatomy går idag, och eftersom jag missade den i onsdags så har jag ju inget annat val än att titta nu.
Så det där springandet får nog vänta till sen, men jag tänkte faktiskt vara flitig och skriva min engelska i reklampauserna...Observera att jag skrev tänkte.

Den som lever får se!

Hon känner efter om det här är att vara fri
Om det här är ett liv med någon mening i
Det är ingen som tjatar längre
Det är ingen här som ber henne stiga upp

Vaken

Sitter här, strax efter tolv en lördagskväll. Tillnyktrad, avsminkad, i världens kanske största blåa tröja och världens sunkigaste brallor med spraysletet hår i en tofs, en apelsin och ett glas mineralvatten och p3 i lurarna.
Men det känns faktiskt oerhört skönt, kvällen har varit superlyckad och om jag då till på köpet kommer i säng hyffsat tidigt, då är jag nöjd. För jag är trött, man blir det av lov. Vilken tur för mig att det är slut imorgon då, och att det snart blir såna där goa halv-sex-mornar igen.

Kvällen har varit en riktigt smygstart-på-sommarn-kväll på Hulténarnas veranda, med grillspett, kall öl, nystämd gitarr och några tappra damer på sitt allra bästa humör, och ej att glömma en coach på sitt allra bästa humör.
Vi hade lagfest, eller lagträff. Vi var 6 stycken grillande och efter lite tjat fick vi tillskott av systrarna yster, japp det är Slöinge GoIF damlag i ett nötskal.
Vi var inte många men vi var glada.


Det var allt för inatt kära vänner. Nu, nu ska jag ha påsklov.

Beach '07

Fick näst intill ångest igår när jag inte bloggade på hela dagen. Men det var egentligen inte mycket att blogga om igår, satte klockan på 08.30 för att jag skulle sova exakt 8 timmar och vänja mig vid det. Klockan ringde, och ringde och jag snoozade, och den ringde igen och jag snoozade...Ja, så höll jag och klockan på till 9.45 då jag insåg att jag var tvungen att pallra mig upp för att få ordning på torpet innan jobbet. Så jag tvättade mina jobbarkläder, slängde iväg ett mejl till någon inne på Hallands Fotbollsförbund, fick min lillebror att koka makaroner till mig, duschade, torktumlade mina jobbarkläder (för sent för dem var lika våta när jag skulle iväg) . Ja, allt detta på 2,5 timmar. jag måste vara nöjd med mig själv..Efter jobbet var jag som inbiten goifare tvungen att köra in en sväng på IP och titta på seriepremiären, VINST! Yes!
Sen var det bara hem och byta kläder och kamma håret typ, innan jag satte mig bakom ratten med mamma brevid och körde till Sara. Det senaste jag hade hört om den festen var att det bara skulle vara tjejer, så när jag kommer upp vid verandan i mörkret och ser en människa stå nerböjd och rota i en väska som ser ut som Lina i beckmörkret slår jag till med en vissling (ni vet en sån "hej snyging"-vissling) den böjda människan rätar på sig och tittar undrande på mig, då inser jag att det inte är Lina. PANIK!Vem är nu detta då? Ska jag börja vingla lite så människan tror jag är stupfull och inte vet vad jag gör? VAd kan man dra för skämt för att skämta bort detta? tusen miljarder scenarion passerar näthinnan de sista 10 meterna fram till verandan. Människan: "Hur fan kunde jag se att det var du Ida ända där borta?" Jag: "eeh, neee du"Är allt jag får fram medan jag rotar i bakhuvudet efter minnen, jag känner igen den där rösten alltså...Tillslut;" hehe, Heeeeej Simon Janlöv!"
Kvällen förflöt helt vitt för en gångs skull, och det var faktiskt helt okej. Jag som säger att jag aldrig dansar nykter, well, sedan igår är det Jag brukar aldrig dansa nykter.. Jag tror tillochmed att jag dansade mer igår än vad jag brukar göra när jag är lite mer rund om fötterna.
Blev så jävla träningssugen mitt i alltihop igår så jag längtade nästan hem, så jag kunde sticka ut och springa. Nu kom jag inte hem förrän ett och träningsmotivationen hade försvagats lite då. Och eftersom jag skulle vara på jobbet 9 imorse så föredrog jag sömn framför jogging innan det.
Men! När jag hade krubbat lite kinamatsrester vid tre så knöt jag på mig joggingskorna, fäste mp3:n i toppen och stack iväg. Den bästa känslan som finns är nog att komma ner till havet springa typ 100 m på stranden och sen slänga av sig skorna och vada ut i vattnet. Kom hem, klunka i mig massa vatten liggandes på studsmattan och fick för mig att lite situps vore på sin plats. Så där låg jag på gräsmattan och frustade med solen i ögonen och hade finally tagit tag i projekt Beach '07. När jag var klar tänkte jag "Fan vad jag är bra, jag har varit så nyttig idag!"
Men nu när jag har tänkt lite på det så är jag inte så himla nyttig, för jag har käkat en jädrans massa godis idag, som vanligt. Jag måste verkligen lägga ner mitt frosseri.
Nej nu, har jag fyllt hela rummet med svettlukt, så duschen skulle nog göra susen nu! Sen blir det grillning med damerna hos coach och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.

Shame on me,I keep forgetting what my mama said.She said:"No matter what you think you'll always be at least OK".So shame on me,Shame on me,Shame on me.
Guess I got everything that a girl could ever wish for.All my dreams have been fullfilled to the brim, and then just a little bit more.So shame on me, Shame on me,Shame on me.
I keep forgetting what my daddy said.He said:"You could screw your whole life up and I would still love you to death". So shame on me,I should have listened more carefully.
Shame on me,Shame on me,Big big shame on me.
Shame on me,I keep forgetting what my sister said.She said:"Yeah sometimes you suck pretty hard
but you're the best sister I'll ever get".So shame on me.

Ståpäls

Skytten:Du njuter av våren, löser en gammal konflikt och satsar helhjärtat på nöjen, vänner och kärlek. Du har lite ont om energi och slarvar du med mat och vila kan ohälsa bli följden. Bättre att planera väl och faktiskt få åtta timmars sömn, så du orkar.

Jag ryser vad sant det är.

Mullig är mer att älska

hur jag än försöker och försöker så lyckas jag aldrig hålla rent mina naglar, lyckas aldrig sluta bita på dem lyckas aldrig få rätt längd eller rätt glans. De är fel, det är fel längd, och när jag väl tar tag i mig själv och klipper dem så ska du se att jag lyckas klippa bort alldeles för mycket nagel och alldeles för mycket nagelband på köpet så jag avskräcks och sen får de växa fritt tills jag glömt bort hur ont det gjorde sist.
Jag måste verkligen börja äta bättre, matöppet är inte bra för mig. Idag blev det kexchoklad och Loka till fika/lunch, oj tänkte alla andra som såg det, det var inte bra. Oj tänkte jag, det var ju mörk choklad på den kexchokladen vad nyttig jag är! Och jag måste börja äta c-vitaminer(tror jag) ser jag nu när jag sitter och skriver och ser de vita fläckarna under naglarna, tror jag har hört nånstans att det är du-behöver-äta-mer-cvitaminer-tecken. jag behöver ut och springa också . Hjälp!vad händer? har jag nån omedveten komplexdag? Tyck synd om mig jag är tjock. Eller vänta, jag kanske bara är kurvig till skillnad mot benrangelna i cosmo. Jag har tränat 4 dagar i veckan sen jag var 11, det kanske inte syns. Men tro mig, det känns. För er som börjar bli oroliga för mig så kan jag lugna er med att jag har ätit en riktig måltid efter jobbet, och jag ska faktiskt träna ikväll, om det går för foten vill säga. Och nej, jag är inte på väg in i nån depression ,bara för att jag inte är så smal som jag/ni? kanske hade önskat, jag har aldrig följt nåt mode. Ja det var en pik till alla som fått för sig att det är modernt att vara deppig, det är det INTE.Inte att skära sig heller, det gör bara ont. Jag funderar helt allvarligt på att sätta upp plakat på jobbet vid rakbladen:"Ångestdämpande, nu i 10-pack!" Skulle vara nåt för tjejligan som är inne och handlar godis jämt och ständigt och ser ut att slaviskt följa detta nya mode med depression. Kanske skulle ha nåt erbjudande med grupprabatt? Nåja, tål att tänkas på, nåt annat som tål att tänkas på är hur jag ska lägga upp min vårträning, hade ju en idé om att utnytta mitt 10-kort på klitterbadet men det var nån lycklig sate som fick med sig det i min plånbok.
Så tills jag har lagt upp rätt strategi får jag minsann ha kvar de där extra kilona på, häcken, armen, låren, magen, ja i princip hela kroppen.
Sing-a-long Gott folk!
Turnaround, Every now that I know you'll never be the boy you always wanted to be
Turnaround, Every now and then I know that you'll always
be the only boy that wanted me the way that I am
Turnaround, Every now and then I know that there's no one in the universe as magical and wonderful as you.

Lillördag

Mitt inlägg igår blev ju inte så jädra lyckat kanske, har fortfarande inte lärt mig det här nya bloggandet. Men jag trodde nog att jag iallafall hade lärt mig att klicka på Spara&Publicera, men icke sa nicke.
Så jag tänkte jag slår mig ner här en sväng innan jag pallrar mig iväg till jobbet för att tjäna kosing. Förhoppningsvis blir det mycket kassa idag för mitt ben/fot är inte på sitt bästa humör efter träningen igår.Gjorde världens felsteg och, kändes det som just då, krossade min egen fot. Jag som trodde att jag var immun mot sånt,men se på fan även jag hade ledband som kunde sträckas.

Jag och Marie hade mopperace hem igår, vi hade inte samma förutsättningar kan jag säg. Maries går på plan väg i ca. 55 - 60, min går i 50. I nedförsbacke kommer Marie upp i 70, min går fortfarande i 50. I uppförsbacke går Maries i 52, min går fortfarande i 50. Enda anlednigen till att jag hade hunnit förbi Berte innan Marie var hemma var att hon körde sicksack heeeeela vägen. Men jag tycker om min gamla Ragnar ändå...?

Om man tittar på mina bilder från badtaste festen, eller snarare förfesten eftersom jag inte lyckades knäppa några bilder på festen, så skulle man kunna tro att det bara var jag och Sara som var på fest.

So long gott folk.

SOS

Nu har dem fan blivit tokiga i Ugglarp.
Först kommer mamma och berättar om sina planer för sommarsemester, Stockholm.
Fattar ni? Stockholm, den svenska huvudstaden. Min familj, i stockholm.
Min familj är den där familjen som åker till typ Tosselilla eller Legoland, hyr en stuga på en skabbig camping och lyckas på nån vänster ställa till det så alla vet vilka familjen i stuga 17 är. Typ.
Denna familjen vill min mamma sätta på ett tåg upp till stockholm och checka in på hotell. Herregud morsan, dra ner på koffeinet.
Som om inte det vore chock nog på samma vecka så släpper samma mamma plötsligt kommentaren "åh vad härligt det hade varit med charter till hösten" . Hade jag haft något i munnen hade jag antagligen satt det i halsen.
Det är inte min familj som drar iväg tre veckor till Thailand eller ens en vecka till Teneriffa, det är min familj som bokar samma stuga, samma vecka brevid samma grannar i Lindvallen i 8 år. Enda anledningen till att mamma kom ut ur detta beroende var att barnen blev tillräckligt stora så dem strejkade. Och det är en sån familj min mamma ska sätta på ett flygplan och steka sönder i solen en hel vecka. Vem vet var det här kan sluta.

Manic Monday

En lagom inaktiv dag igår som skulle avslutas med att jag skulle spela bingolotto i min ensamhet. Men eftersom det aldrig blir som man har tänkt sig så ändrades förstås det, för mitt i min tyck-synd-om-dig-själv-på-påskdagen-kväll så ringer Madde. "Hej, jag glömde ringa dig innan, men jag och Alexandra kommer till dig nu".
Så mellan två bingospel så byttes min "jag har ingen söndagsångest men jag deppar ändå"-kväll till att sitta och garva och slarva med två av världens bästa tjejer.
Framåt halv tolv nånting när vi allhop höll på att somna insåg madde och alex att dem hade en ganska lång och ganska blöt mopedfärd hemåt, och det var dom faktiskt(!) inte så sugna på, så det slutade med att vi dammade av min gamla bäddsoffa, letade upp lakan, täcken och kuddar och slocknade på momangen. Så nu är vi officiellt övernattargänget. Vi tre, bara. Brukar sova över hos varandra på loven, och det är ganska kul.

Nej, jag vann inget på bingolotto igår vilket sved gött eftersom jag om någon gärna hade tagit emot högvinsterna eftersom min plånbok inte har kommit tillrätta än.Men jag hoppas den lycklige gör nåt vettigt av pengarna, typ skänker dom, och låter bli att kopiera upp mit id-kort och klistra upp på varenda lyktstolpe i stan. Man blir ju orolig för det finns fan märkliga människor. Märkliga människor är såna som snor plånböcker på en fest där man känner alla. ALLA. Jag bara väntar på alla dem gångerna jag kommer tänka "nej fan,den låg i min plånbok", fast mest av allt väntar jag på smset som meddelar att evve har hittat den i dammsugarpåsen eller nåt sånt.

28 - 30/6 PEACE AND LOVE
14 - 16/7 STOCKHOLM
15 - 23/8 SUNNY BEACH
Skoja min doja att denna sommaren kommer blir DEN SOMMAREN


Påskdagen

Jag tror jag har en ny hobby, att läsa bloggar. Jag älskar att läsa folks bloggar och tänka att det där hade lika gärna jag kunnat skriva.

Speciellt en dag som denna är det väldigt uppmuntrande att läsa bloggar och inse att det var faktiskt fler än jag som tyckte att gårdagen var lite överskattad. Att högtidsdagar i allmänhet är för jävla överskattade.
Hade det varit en helt vanlig lördag igår och jag varit med samma folk på samma ställe med samma förutsättningar hade jag vaknat imorse och tänkt, "vilken fest det var igår, SKÖJ!".Men nu var det påskafton igår = vilken fest man än är på måste den vara 348972394 gånger roligare än vanliga fester, för det var PÅSKAFTON!
Jag säger inte att jag hade tråkigt, inte nånstans. Men jag hade inte så kul att jag aldrig kommer glömma påskafton 2007, det hade lika gärna kunnat vara en helt vanlig fest en helt vanlig lördag en helt vanlig 7:e april.

Det var mycket prat igår, det var mycket ärligt snack som läckte ut ur alkoholpåverkade ordförråd. Tack och lov slapp jag söndagsångest denna veckan, eftersom intaget igår låg på en hyffsad mänsklig nivå. Det gjorde kanske kvällen lite roligare eftersom jag faktiskt kommer ihåg alla andras tabbar. Typ som att både Alexandra och Madde lyckades hamna på rygg på golvet under en våldsam dans, eller som när Lovisa kommer ut från toaletten, blundandes och med mungiporna nere i sockarna och sen börjar tjuta som en tvååring. "Men lovisa vad har hänt?!" Höger handen på Jonsson höjs och i den finns en tom toapappersrulle. "Pappret är sluuuuuuuu-uh-uut". Eller att jag med ett behov av frisk luft öppnar ytterdörren och hittar Amanda sittandes på gungan och gnäller på hunden för att den ligger 5 meter bort och inte vill sitta och lyssna på amandas i-landsproblem för kvällen.
När vi varit hos eve tillräckligt länge börjar festen i heberg locka och jag ska få tag på en taxi till mig och lovisa. Efter ett snabbt samtal lägger jag på och meddelar att han kan plocka upp oss om 25 minuter. Men då har visst Lovisa ändrat sig så vi ska inte till Heberg längre. Okej, visst fine, vi stannar väl då. Efter ca.27 minuter kommer Lovisa "Okej Ida, ring taxin så tar vi den till Heberg nu då" snabba bud, men taxigubben vi precis har dissat var inte så pratsugen. Ringer Johan och får ett nummer, ringer från Lovisas mobil. Men inget svar där heller. Så efter lite svordomar och dylikt jämför jag nummerna och inser att det är samma människa vi försökt ringa. Lovisa springer och hämtar ett nummer hos EK, samma procedur igen och efter ytterliggare svordomar slår jag numret till fbg:s taxi, min kompis som jag brukar prata med på lördagnätterna meddelar mig att ikväll är jag nummer 18 i kön. Fem minuter senare när jag berättat mitt livs historia för henne så är jag fortfarande nr.18. Jag lägger på och det blir inte fler samtal den kvällen för det kostar att snacka med min kompis på taxin. Sen sitter vi ett gäng och har djup-snack i en garderob ett bra tag när vi ska krångla oss ur kommer någon åt spärren till en brandsläckare som stod bakom masssa kläder. Denise blir förgiftad på två sekunder och vi andra springer ut och sen är kalabaliken ett faktum. hela garderoben är vit, och resten av nedervåningen är ett enda stort rökmoln. Bara att ta sitt pick och pack och gå till bussen. Som pricken över i denna härliga vårkväll är min plånbok spårlöst försvunnen, men i mitt nya liv som började för snart 17 timmar sen så spelar inte sånt någon roll längre så jag skrapade ihop mina besparingar från jackfickan och kom ända till slöinge. Förhoppningsvis ligger plånboken hemma hos eve någonstans, annars är det nån jävel som har blivit rik.

Glad jävla påsk.


RSS 2.0