snabbreview

jag är inte redo för de där citaten än, men den som väntar på nåt gott...

Förutom att jag är trött, så flyter livet på så där hastigt och lustigt som det bara gör när man går i skola 8-4 och sen tränar på kvällarna.
Men det duger, språk duger och fotboll duger. Jag ska inte klaga.
Dock har en liten nerv i höften sagt stopp för den här gången, så det blir lite "vila" ett par dagar nu.
Men man vet att det inte blir vila från allt i helgen.


nu finns man på facebook också. Just so you know.

ha det gött hej.

gissa hur mycket jag vill vara där igen

image3
"Jag kan inte simma"
"Det är lugnt, jag simmar åt dig.."

if we want a taxi we'll let you know

Jag har försökt hämta mig i några dagar nu sen hemkomsten. Det går inte.
Jag har försökt komma på det perfekta ordet för att sammanfatta en vecka i Sunny Beach. Det går inte det heller.
För hur ska jag med ord förklara för er som inte var med hur kul tillexempel detta var:
Vi står och ska checka in på hotellet. En gammal gubbe som ser väldigt märklig ut börjar traska upp för trappan.
Madde: Jobbar den gubben här?
Gubbens sällskap som nu står precis brevid madde svarar på svenska: Nej det gör han inte!
Madde, aningen ställd: eeh, nehe..är det din..eeh..kompis?

Men för att börja där jag slutade förra onsdagen. Resfebern släppte ungefär samtidigt som jag gick igenom röntgenmaskinen och fått med mig alla prylar. Även om jag fick lite kalla kårar när jag inser att jag har parfymen i handbagaget. Smart Ida Johansson. Men det gick bra, och sen fördrev vi nån timme i taxfreebutikerna och på en restaurang där vi ofrivilligt förevigades av ett gäng grabbar.
Även mitt livs andra flygning gick smärtfritt, och det var som bekant bättre än Liseberg. Resans första bakslag kom i transferbussen då jag insåg att min mobil låg kvar på flygplanet. Men med åren har jag tränat upp ett starkt psyke mot just sådana bakslag, dock är jag aningen mer immun mot plånböcker. Som ni förstår blev ingen, allra minst min familj, speciellt överraskad över att jag tappat bort mobilen.
Väl framme i Sunny Beach får Sanna syn på ett litet skethotell och skämtar om att vi kanske ska bo där. Helt otippat stannar bussen och de som ska bo på Lotus ombedes stiga av. Efter att ha checkat in föjer receptionisten oss in på en mörk gränd, till en sidobyggnad. Där mötte vi en vit plastdörr, två stolar och ett bord och lite blomlådor för att skärma av vår markterass, mindre än standard. Mellan mitt och lovisas rum och resten av sällskapet hade vi helt perfekta grannar, insåg vi redan efter några timmar på hotellet. Go och glaá smålänningar i 50+ åldern som festade hårdare än vi ibland. Eller vad sägs om att korka upp martinin halv tio på förmiddagen?
grannarna till höger om mig och jonsson var heller inga att klaga på, och sköna sängar ska de ha haft också tydligen.

Torsdag morgon började med frukostbuffé, även den mindre än standard skulle jag tro. Sen utan att jag förstod vad som väntade mig, traskade vi ner till stranden och låg där och stekte våra bleka kroppar som fick ett välbehövligt återseende med den stora gula på Bulgariens klarblå himmel.
Det var först på eftermiddagen när vi började packa oss hem igen som jag förstod vad jag hade gjort. Jag hatar ju sand! Och där stod jag nu med hela min bikini och väska, och solglasögon och pocketbok helt nersandade.
Men ingen tid att gnälla här inte. Trots omänskliga hettan,som p.g.a stekande kvällssol rätt in i rummen utan AC blev ännu värre, tog vi vår dusch och började kvällens äventyr. Mittengrannarna hade oväntat roligt varje kväll, då vi kutade mellan varandras rum i bara underkläder för att hitta den perfekta outfiten i någon annans resväska.
Vi blev indragna på Frankos, där vi fick gratisdrinkar. Förmodligen för att svälja ner maten som var sådär.
hemma igen och det var bara att ta en sväng inom supermarketen och köpa kvällens förfest dricka.
Det blev en blöt kväll, med sanning eller konsekvens, mycket snus och ännu mer cigaretter....
Orutinerade som vi var gick vi ut aningen för tidigt, så det var helt dött både på Las Palmas och Fenix. Men partyglada och dansanta fbg-tjejer såg inte det som nåt problem, utan startade dansgolven på båda ställena. det ni....Sen rätt som det var satt vi med ett gäng där backslick var obligatoriskt. De verkade helt bakom flötet eftersom de var övertygade om att vi aldrig sett ett backslick förut. Hallå! Backslickarnas backslick bor i fbg!
Jag och madde fick för oss att göra en avstickare så vi traskade bort utmed stranden, vilket slutade med att jag blev fastbunden i en sele, och uppskjuten i luften och flög runt där och skrek i nån minut. Adrenalinkick alabama. Det var nog ingen på hela Las Palmas den kvällen som missade att jag hade hoppat. När adrenalinkicken var slut tog jag en sjuk Sanna under armen och gick hem och käka godis för att kurera henne.

Fredag
vaknade alla på hemmaplan, mer eller mindre sletna. Sen planka vi in på grannhotellets pool som bara låg tio meter från vår terass typ. Men där var inget vidare drag så vi gick tvärs över gatan till nästa pool och där trivdes vi som fisken i vattnet. Lovisa blev uppraggad av bartendern med världens godaste sex on the beach och jag och janna fick span på resans första plutt som visade sig vara badvakt. Inte helt otippat låg vi vid den poolen resten av veckan. Jag bör kanske tillägga att denna plutt, som hette Ceci, inte alls var snygg. Inte ens den dagen då han tog på sig en röd solhatt och såg ut som en sköldpadda...
På kvällen gick vi genom hela Sunny Beach på tomma magar för att hitta Orange Club där det skulle vara skandinavisk kväll. Efter halva vägen strejkade jag och Sanna, så fick vi äntligen vår mat och kvällens gratisdrinkar. Den förvirrade inkastaren kastade tillochmed in mig och camilla två gånger, så vi fick gratisdrinkar igen. Och eftersom han och bartendern hade kommunikationsfel så fick vi fyra gratisdrinkar i handen. Man tackar.
Det var bara halva gänget som orkade ta sig hela vägen till Orange Club, efter ett par felsteg. Och när vi väl kom fram var skandinaviska partyt slut och det kostade skjortan att gå in ändå så det såg ut att bli en dålig kväll. Men så träffar vi på världens bästa engelsmän utanför klubben, som vill ta oss till Lazuri taxi. Och gratis taxi tackar man ju inte nej till, och när vi fick de att gå till Las Palmas istället blev det bara ännu bättre. Som tack för taxin skulle vi överraska våra nyfunna vänner med drinkar, och eftersom det var happy hour fick vi två var. men eftersom vi var lite snåla tittade vi inte på själva drinken utan bara priset. Så där kommer vi ut med två brickor fulla med Vodka Tini. Ni som är kunniga inom drinkar skrattar förmodligen, och ni som inte vet nåt om det kan vara glada för att ni inte vet vad Vodka Tini är. Det är den äckligaste jävla drinken i hela världen. Nog för att man grundat bra redan, men det var knappt att man fick i sig sina glas. och när man sugit i sig allt sånär som på isbitarna försvinner the gentlemens in och ska återgälda tjänsten genom att bjuda tillbaka. Eftersom ingen vågat säga något om den där äckliga vodka-tinin så utgår engelsmännen från att vi gillar den så de får väl pina sig igenom ett par glas till tänker de och beställer 16 stycken till. Aldrig mer vodka tini.

Lördag
Det var bara de morgonpigga som orkade upp till frukosten. Sen blev det stranden för några och poolen för resten. Där låg vi hela dagen på våra luftmadrasser och plaskade runt och blev kompisar med ställets jobbigaste ungar, Göran och Jurgen. Görans storebror såg ut som Bob Marley vilket var enda anledningen till att dem fick skvätta på oss. Efter en bakad potatis vid poolen stack jag och madde ner till stranden och la oss och sov. Och nog somnade vi alltid, jag vaknade några timmar senare och kunde knappt röra mig för all sand som lagt sig på mig. Detta plus att jag bränt absolut hela mig, så det kändes som sandpapper över hela kroppen där jag traskade hem ensam och bjöd de andra på ett gott skratt när de fick se min rygg och rumpa.
 Efter pooldagen fick vi besök på terassen( den, mindre än standard alltså) av Sebbe och Jonte från Lazur som ville packa på oss biljetter till scandinavian pool partyt på söndagen. Hur mycket vi än försökte stålsätta oss så smälte vi till slut så det var bara att hosta upp plånboken. Sen fortsatte kvällen som vilken kväll som helst då jag fick komma i partystämningen med bränd baksida+framsida, så jag fick kuta runt i sporttop, men oj så bra det blev den kvällen. Vi käkade på en dansk restaurang och medans vi väntade på maten stack vi över gatan och in på en exotic bar. Där inne stod en stackars hora och dansade vid en stång medans det satt tio stycken till runt ett bord och tittade på sina naglar och rättade till sina bröst. Det var inte en kotta förutom vi där, mycket märkligt.. eller nej, det var inte alls märkligt för det var de äckligaste tjejerna jag har skådat. Vi frågade om vi fick ta kort, men då skrek de NO! så vi stängde av kameran igen och gick tillbaka till maten.
Sen splittrades vi, de andra gick hem när jag, camilla och madde traskade bort på Sunny Beach gator på jakt efter Grabbarna Bus och Heineken Bar. Tillslut hittade vi Heineken Bar, så vi slog oss ner och tog varsin drink av en pluttig bartender. Eftersom George Something spelade så högt så miljö och hälsoskydd hade bommat igen stället på en sekund, så fick vi sitta där och smutta på vår drink och le mot varandra eftersom det inte gick att få fram ett ord.  När drinken satt gött i magen började vi gå tillbaka eftersom vi skulle möta de andra på Frankys. På vägen dit gick vi in i en av alla miljarder tattoställen och tittade på när ett gäng killar tatuerade sig. Personligen anser jag inte att det är läge att tatuera sin kompis första bokstav på rumpan när man är så full så däckar i tatueringsstolen, men smaken är som baken..
På Frankys blev det en av de bästa kvällarna med massa goa folk. mer eller mindre trevliga stockholmare, en överförfriskad matilda från Emmaboda som av någon anledning stod inne på min och maddes toalett när vi skulle uträtta några ärenden...
Det blev lite dans på Las Palmas även denna kväll, då halva las palmas dansgolv bestod av falkenbergare. Den e gó.


Söndag
Jag trotsade brännan och hängde med de andra och stekte i poolen och höll koll på the plutt och stoyan doyan.
Det blev en ovanligt kort dag i poolen eftersom vi skulle hem och ladda till scandinavian pool party. Ett litet powernap och en nickokick sen var det fest igen. Förfest på markterassen, med lite mindre cencurerad sanning eller konsekvens omgång. Nån gång innan halv nio gick vi bort till Lazur. Kom runt hörnet vid ingången, och det var. Slött. Inte dött, men slött. Fram till baren och beställa gratisdricka, sen satte vi oss vid ett bord och slog ihjäl några minuter. jag började tvivla på att det här skulle bli värt pengarna. Men oj vad det blev värt vartenda öre. För rätt som det var var det fest på hela stället, gratisdrinkarna utan sprit flödade och det var lättklädda tjejer och killar överallt. Det var skumdisco och det var poolparty och det var smockat dansgolv. Lovisa och Madde försökte sig på en tur upp på taket men det blev inte populärt hos bartendern.
Vi försökte hålla oss borta från poolbad, men hejsan hoppsan så simmade vi också runt i den ökända klamydiapoolen. Tur att man hade hittat en simkunnig prins då..Höhö.
Vi som inte däckade på toaletten i några timmar, eller spydde över staketet på terassen fortsatte festandet hela natten. Det var inte planerat på något sätt, men efter några timmar på Lazur kom jag ut med ett snäckhalsband, tre blomhalsband och ett par neonglasögon. Någon shtekte rätt bra därinne...
Vem vet hur vi slog ihjäl dem sista timmarna, mer än att vi lurade i en stackars grabb att madde var fransk, vi plockade lösnaglar från en finsk tjej som hoppade i ett sånt där hopptorn, vi pratade med några engelsmän och en väldigt väldigt full tysk som inte visste var han var. Sen gick jag och madde och köpte chicken kebap (visste ni att man inte kan köpa bakad potatis på natten?) och träffade på trevliga göteborgare. Sen gick vi hem och hittade Camilla och Lovisa i sängen, så jag och madde kröp också ner och lyssnade på allas kvällsaktiviteter och hävde i oss lite (inte alls så lite)resorb. Nån timme senare vaknar jag i en väldigt obekväm ställning, så jag kilade över till ett tomt rum och undrade var fan alla sov denna kväll...

Måndag
Tidigt på morgonen flyger dörren upp och Karin hoppar in i världens största skejttröja. Nån hade jobbat på grannsämjan...Efter en mycket roande historia om Karins natt och morgon så somnade vi igen och vaknade flera timmar senare, för sent för frukosten så det fick bli lite choklad och vatten till frukost. Ett bakslag denna morgon var att Sannas tröja, var spårlöst försvunnen, och maddes kamerabatteri var också borttaget från kameran. Bulgarerna är ju helt tappade bakom vagnar om de låter kameran ligga kvar, men snor batteriet..
Eftersom en viss partypingla Hultén inte synts till än skrev vi ett meddelande på hennes luftmadrass och informerade henne om att vi gått till stranden och att hon kunde komma när hon kände för det.
Så det blev en förmiddag på stranden, till stor del i vattnet på luftmadrassen och en eftermiddag i poolen. Väldigt, väldigt skönt. Fram tills kvällningen då jag däckade ihop totalt i min säng. Så medans de andra var ute och åt satt jag och spelade kort med mig själv och hejade aningen generad på grannarna. Efter nån timme kom de andra tillbaka, och jag var mycket piggare efter 3,5 liter vatten. Uttorkad?Javisst. Eftersom det var fler än jag som inte var speciellt party blev det en lugn kväll på markterassen, och tidig sänggång. Jag och camilla skulle ju bara lägga oss i sängen och tjöta lite. Men på precis samma ställe vaknade vi tisdag morgon...

Tisdag Det blev en dag vid poolen, oväntat. Nej. Pigg och kry var jag och camilla mer än party denna kväll som också var vår sista festkväll in paradise. Det blev först käk på restaurangen med stans spännbög som inkastare, sen bänkade vi oss på Frankys, och sprang mellan Las Palmas och Frankys de kommande timmarna. Det var folktomt på Sunny Beach gator eftersom de flesta åkt hem under dagen, och de som kommit inte orkat sig ut redan. Det var nog bara falkenbergarna som kom tisdag eftermiddag som var glada i hatten förutom vi denna kväll. För en gång skull kunde man andas inne på Las Palmas, dock var partytricket med glasögonen lite överdrivet eftersom det i princip bara var vi där. Men vi var ju så snygga i dem...

Onsdag jag och Sanna slängde ner grejerna och stängde resväskan, tryckte in dem i mitt och lovisas rum, sen skyndade vi iväg till poolen för att ta vara på de sista timmarna till max. Solskyddsfaktor var överskattat, eller? Man vet ju någon som kom hem med brännskador i ansiktet...
Vi fick gå hem i omgångar eftersom vi bara hade ett rum kvar till vårt förfogande. Medans någon duschade passade vi andra på att göra viktiga upptäckter. Jordgubbskondomer smakar inte jordgubb, inte ens på en stortå.
Duschade blev vi, sen checkade ut. Och äntligen fick jag prata med resans första norskar, dock var det pensionärer som skulle bli våra nya grannar. Osis.men vi fick de aldrig som grannar eftersom vi var inne på våra sista bulgariska timmar. Det blev ett mcdonaldsbesök och några timmars shopping. på vägen dit tror vi att vi stöter på jannas ragg från Frankys tequilabar så vi pekar på han och han kommer över gatan och snackar med Janna. När vi har tagit kort på dem tar Janna sig en ordentlig titt på honom och inser att det inte är samma kille. Oj, vad han inte fattade vad som hände när alla började gapskratta och Janna fick bråttom från honom.
I vilket fall är det samma kille som kommer cyklande på en sån där cykeltaxi när vi var ute och shoppade. Så jag och madde fick en gratis sväng, och jag tror vi skrattade hela vägen.
Eftersom det var en shoppingdjungel bestämde vi(eller karin..) att vi skulle mötas vid mcdonalds 21.30 för att gå tillsammans till hotellet. Givetvis kom jag och Sanna ifrån de andra, men vi trodde vi hade full koll på var vi var så vi tog det rätt lugnt när klockan närmade sig halv tio. Men så visade det sig att vi inte hade en aning om var fan vi hade hamnat. Panikslagna försökte vi få en vägbeskrivning till mcdonalds, vilket var dagens ilandsproblem. 21.33 flåsar vi fram till mcdonaldsskylten. Inte en människa vi kände..Så vi satte oss och väntade i tio minuter typ, sen fick vi börja springa till hotellet. Och vi sprang, och sprang och sprang. I flipflop, och eftersom båda har problem med fötterna blev det en mardröm. Tillslut kom vi fram till hotellet och där sitter resten och väntar på oss.
Efter en evighet när jag och Sanna återhämtat oss kommer bussen och plockar upp oss och det är bara att säga tack och adjö till den bästa jävla veckan, med de allra bästa människorna.

Återkommer med citat.

I'm leaving this town tonight.

Alexandra har åkt.
Jag kommer inte se henne på ett år.
På ett helt jävla år kommer jag inte en enda gång höra hennes galna skrik, se hennes konstiga miner, eller peppa henne när hon deppar. Eller bara ha henne här.
Jag har inte fattat det än.
Ni lär märka när jag börjar förstå.

Jag kan inte riktigt fatta att jag om några timmar är på väg till Sunny Beach.
resfeber alabama.
Jag har panik för min packning, den kommer väga för mycket för att få komma med på planet..och om den skulle göra det så kommer jag inse redan inatt att jag glömt mer än hälften av alla saker.
Men det ska bli helt sjukt kul.
So long schwedes.

You never wear a suit of lace,
the powder's not on your face.
You're always wearing jeans
except on sunday.

So please don't ever change,
no don't you ever change.
I kind of like you
just the way you are.

You don't know the latest dance
but when it's time to make romance
your kisses let me know
you're not a tomboy.

So please don't ever change,
no don't you ever change.
Promise you're always gonna be
as sweet as you are.

I love you when you're happy,
I love you when you're blue.
I love you when you're mad at me,
so how can I get tired of you?

A lots of other girls I've seen,
they know how to treat guys mean.
But you would rather die
than ever hurt me.

So please don't ever change,
no don't you ever change.
Just promise you're always gonna be
as sweet as you are.

solen går upp över kåk och gränd

inför-bulgarien-kvällen blev tillslut bara tre blondiner som planerade, och skrev och drömde sig bort.
Men det dög bra, för mig.
Alldeles strax ska jag kvarta.
Inatt sover jag med rullgardinen nere, dörren låst och igenspikad, öronproppar i och fönstret öppet för att inte koka ihjäl imorgon när solen shteker rätt in.
Allt för att få sova ut.
Eftersom sömn kommer bli en bristvara den närmaste framtiden.
men vem kommer klaga?
Morgondagen kommer gå åt att tvätta och packa och absolut inte göra nånting, fram till klockan 3 då jag ska påbörja mina sista timmar på Matöppet för den här sommaren. Det var på tiden. Sen blir det direkt till Årstad och gråta en skvätt.
Tisdag blir lowcash-varuhuset, ett varv in på gallerian (bara för att det låter så big city) och sen på match och onsdagen ska jag tillbringa i solstolen på min balkong vare sig det är solsken eller inte, och sen vid 4 ska jag åka till Hultén och packa in mig i bilen som ska ta mig till friheten.

Du gör mig fortfarande extremt förvirrad, och jag vet inte om jag gillar det.

Hallå igen, hur är stan en sån här kväll i augusti när sommarn regnat bort?
Det var länge sen, jag borde ringt men å ringa nu känns lite fånigt och kort
Jag är i Oslo med ditt ex men det är inget mellan oss
Vi bara lallar runt på Karl Johann och jag behövde komma loss
Här färgas molnen i en skymning ganska ståtligt över Grand
Och det ser lite ut som den där natten när ladan brann, Om du minns

Men det va längesen, ja det var evigheter sen nånting brann iallafall nära mig
Har du hittat hem?

It started out with a kiss, how did it end up like this

Så var det ytterliggare en lycklig sate i mitt umgänge som blev 18.
jag tror jag nämnde ett antal gånger igår att jag har 1 år och 4 månader kvar.
Men vi hade trevligt ändå, i tältet undangömda från regnet.
Sen bar det av in till stan, jag, madde och camilla var först på plats. Men det var inte läge att gå in på bratt då så det fick bli en liten runda bort mot gamla stan och kissepaus.
Jag höll på att skita ner mig (ordvits) när jag står med byxorna oknäppta och skärpet hängande, och precis har rest mig upp och en civilpolis kommer runt hörnet och frågar om det möjligen är så att vi sitter där och kissar. För isåfall får vi allt hosta upp 800 spänn. Ehh, nej jag är ledsen men den där knappen åker upp hela tiden. Det är lite jobbigt..Är du från Gotland?" För att byta samtalsämne. Och hon var ju faktiskt från Gotland, och hon hade enormt medlidande med mig pga av mina dumma byxknappar.
Sen ramlade en efter en in på Bratt.
Jag skulle bara vänta några minuter, för att samla mod och blåsa upp mig så jag också såg ut som 19.
Men, inte heller igår skulle vi ha sån tur. Kanske inte sån lust heller, men på ett litet kick blev det helt fel folk i kön. Som förmodligen var benägna att tjalla på mig även om jag kom in, och det hade varit ruggigt pinsamt att bli nobbad av vakterna inför dem åskådarna. Så jag fick allt traska runt där på stan, som vanligt. Men det är väldigt socialt, man hittar alltid nån att slå ihjäl lite tid med.

Hemgång och sänggång och sen upp imorse för att jobba, och for once var jag inte helt slut när klockan ringde. Dock hade jag missat tvättiden (skämt) så jag fick gå i svettiga och smutsiga jobbarkläder, men det var ju bara några timmar så det fick gå.

Vi fjäskade till oss en SunnyBeach partyplatta av Jennie också, den kommer äga stan.

du kan stå under mitt paraply

jag ber väldigt mycket om ursäkt för inlägget igårkväll. Måste varit i en mycket förvirrande sinnesstämning..
Det är jag i och för sig fortfarande , dock av en helt annan anledning.
Jag är inte ett dugg förvirrad på grund av vädret iallafall. Det är en sak som är säker.
Jag hade en heldag på stranden inplanerad. Skulle upp riktigt tidigt, och pressa från första solstrålen till den sista..på (håll i hatten) Skrea Strand.
I ett svagt ögonblick i går eftermiddag lovade jag Lovisa, att okej då jag hänger väl med till Skrea då. En dag på en hel sommar borde jag ju kunna lida mig igenom. Och när jag väl insett vad jag lovat kunde jag inte med att dra mig ur. Så jag var mentalt laddad för en dags totalt blottande på stans största playa. Men så vaknar jag till ösregn vid fem tiden, och när jag senare stiger ur sängen fem timmar senare har det slutat regna, men ingen blå himmel så långt jag kunde se. Så det fick bli städning och packning istället.
Och nu har jag slagit mig ner här för att bränna några skivor. En absolut svenskt till Sunny Beach alla DJ's, och några andra typiska ida-skivor. Som man slänger på spelarn när man inte riktigt får ordning på tankarna, som idag. Synd för mig att min stereos cd-spelare har varit trasig det senaste året. Men jag är en mycket händig man, så jag ska nog komma på en lösning. Jag upptäckte också för bara några sekunder sedan att jag har en mycket säregen humor när det gäller att döpa brända skivor. Den senaste fick heta "ENGELSKA". Det säger ju allt.
Historian om min väry väry swedish platta är också rolig, den fick det namnet innan en fest i våras. Först för några veckor sedan insåg jag att jag måste ha skrivit fel namn på fel platta.

Nu ska jag tillbaka till verkligheten, lyssna på mina nybakade verk och försöka klura ut hur vi lät det gå så här långt.
So long salong.

sista kvällen med gänget

Så har jag lärt mig nånting nytt ikväll också.
Och då menar jag inte just att ta farväl av en av de bästa tjejerna i hela världen.
Utan tillexempel att man börjar ut ifrån och tar sig inåt när det ligger flera uppsättningar bestick runt bordet.
Eller så har jag lärt mig att första intrycket kan vara jävligt svårt att smälta, men när det väl är gjort så kan man hitta riktiga pärlor till människor.
Det var långt ifrån så sorgligt som jag trodde det skulle bli. Men så är det svårt att veta hur stort tomrummet blir efter thamen, innan hon faktiskt har lämnat ett.
Vår bok, som vi tillbringade timmar med igårkväll på maddes veranda, blev väldigt uppskattad. Jag skulle själv vara kapabel att mörda för att få en sån.
Synd bara att min far föddes med plånboken i bakfickan till ett par för små byxor. Han har svårt att lirka ut plånboken.
Óch eftersom jag står för den poetiska biten i vårt umgänge, så..

Detta kan vara en av de sämre bloggarna jag gjort.
men så är jag också väldigt trött, skitnödig (censur på den), omedvetet påverkad av åtskilliga klunkar vin, och överhettad av detta rummet som under sommarmånaderna blir en bastu.

Men nu är det kris. jag måste på toa. och i säng.

Hörs en annan dag.


sjönde agöstie

Vi bjuder på detta:
Jag bär ut ett stort, STORT, Paket från posten, överlämnar till mannen som är där för att hämta det. Bakom honom i kön står en kille, i 10års åldern. Som förmodligen känner mannen med paketet:
Va ä dä för paké? Ha dö köpt familjepizza christoffer?

Förutom jobb har dagen bjudit på solsken, vilket syns över i princip hela min kropp. Folk har börjat snacka danska med mig, eftersom jag är danska flaggan personifierad numera...
Efter jobbet slängde jag mig på moppen och moppade upp till IP för att spela träningsmatch mot P15. Observera TRÄNING. För det var ungefär så vi tog det, damerna + några pojkar som fick stötta oss på grund av manfall.
Huruvida de där P15 tog det som träning eller inte vet jag inte, men jag hoppas. Förlusten (läs förnedringen) svider lite mer då, om de bara lattjade där. Fast de var faktiskt jävligt bra. Och vi inte fullt så vältränade som vi borde vara i augusti, men...det har varit en vilsam sommar iallafall.

Jag tror att min familj är kidnappad. När jag kom hem från Slöinge skulle Familjen Johansson precis sätta sig och äta. Men jag hade ingen aptit där i svettkläder blandad med bensinlukt från moppen. Så jag skulle ta en sväng till duschen först. När jag kommer tillbaka till middagsbordet 20 minuter senare är maten fortfarande orörd, bestick, glas och tallrikar ligger precis likadant som sist. Och inte en människa syns till. Fan vad skönt, då kan jag sitta naken och titta på tv och äta chokladpudding, om jag skulle vilja det.

Polsk hora på cykeltur

Ooja, vartenda ord du har hört om pyjamaspartyt stämmer.
jag behöver bara tillägga att jag sedan cyklade hem, i stekande sol, sleten IKEA t-shirt, svettiga shorts och håret åt allt annat än rätt håll.
I Eftra är det rena öknen i munnen så jag stannar till på kyrkogården för att fylla en gammal vinflaska som rotades fram ur väskan, med vatten. Sådär gott.
jag kan även vara den första i världshistorien som gått i bara BH på eftra kyrkogård. Men någon ska väl göra det också.
 Väl hemma blev jag helt oskyldigt bakisförklarad och mobbad för min svettlukt av det traditionsenliga söndagsgänget som brukar sitta i vårt uterum och dricka mjölk på söndagmornarna.

Efter helt otroligt mycket frukost flydde jag ner till stranden och somnade på studs.
Sen fick jag sällskap i min grop av grabbarna grus som hade väldigt censurerade diskussioner. Men sånt ska man väl höra det med.
Sen hem och en välbehövlig dusch, på nolltid var jag redo för Markoolio inne på Rådhustorget. Men eftersom ekonomin sagt stopp för längesen så skulle det bli en kväll utanför kravallstängsel och gröna presenningar som tog den sista sikten.
Men när Markoolio spelat färdigt, efter typ en kvart kommer mattläggaren med fribiljetter ut till mig, jenny och Eve. Och simsalabim så fick vi också vara med och dansa framme vid scenen till 60-talsklassikerna.

Kvällen avslutades med en överförfriskad, hungrig bror, sara och Emma utanför Bratt och en väldigt intressant diskussion med Dynamit-Bosse. Jag är rädd för honom, på riktigt.

De närmaste timmarna finns alternativen, men varken lust eller ork. Faktiskt.
Vi får se vad som händer och fötter.

BTW,ska du nånsin köra moppe. Kör Saras.

Det här är vad alla har sagt

Jag brukar inte bry mig.
Tanken brukar inte ens slå mig, att det där skulle kunna hända mig.
Jag har inte ens övervägt att stanna hemma, eller åka någon annanstans.
men idag, slår jag upp Aftonbladet, på fikarasten. EXTRAEXTRAEXTRA.
Ännu fler svenskar som blivit påpucklade och våldtagna och ja, vem fan vet vad, på Sunny Beach.
Det där med EXTRAEXTRAEXTRA var väl lite överdrivet, för det är ju precis såna saker de skrivit om hela sommaren.
Som jag har läst på nästan varje fikarast.
Det var väl inget nytt.
Jag brukar bara rycka på axlarna, jag bryr mig inte. Det där händer ju inte mig.
Men förmodligen var mitt syke väldigt svagt idag, för jag blev rädd.
Jag började tänka på allt som kan hända där.
Och jag som inte ens tagit någon spruta.
Så congrats aftonbladet-reportern, som förmodligen ansträngt sig lite extra för att skrämma upp oss sista som snart drar iväg på charter till Bulgarien under sommarlovet. Den här gången fick du mig.
I någon timme eller så, för sen slog det mig att jag kan precis lika gärna bli överfallen här hemma. Bevisligen behöver man inte åka långt för att bli hotad till livet eftersom varenda nyhetssändning igårkväll handlade om ungdomarna från Falkenberg.
Så jag är inte rädd, jag kommer inte utmana ödet där nere. Behöver inte be om en smäll på käften direkt.
Och på tal om det, vad kommer folk tro om Falkenberg?
Först blir stan känd p.g.a en extremt djup och meningsfull filmen med stans största knarkare, sen är det två ungjävlar som ska döda resten av alla unga i stan typ.

Ska in till stan och krubba nu.

freaky fucking friday

jag orkar inte.
jag hatar sommarjobb.
jag har nedräkning nu, 6 arbetsdagar kvar.
Sen ska jag leva loppan i Bulgarien.
Och inte skänka en tanke åt den där jävla butiken i slöinge.

Till på köpet har jag träningsvärk.
Och inte lite sådan heller.
Rygg och ben skrek högt och tydligt NEJ! när jag skulle gå ur sängen.

Vilken förbannat jobbig dag detta kommer bli.

Sen du var här har tiden tickat fort.

Måndag 21.10 "Jag ringer dig om 10 minuter typ, okej?"
Onsdag 18.20. Fortfarande inget.

I like to move it

I väntan på dagens dos av solsken blev jag så rastlös att jag gjorde ett tappert försök att måla naglarna.
Ovan vid det tillståndet som jag var så hade jag lite för bråttom att ta på mig min blå collegetröja, för naglarna blev mer plychklädda än lackade. Det genomskinliga lacket fungerade mer som lim som fäste sig vid luddet från tröjan.
Så jag ska alldeles strax gå tillbaka till vardagen och leta upp lite nagellacksborttagning.
Efter nagelpenslandet fick jag en käck idé att gå till Fanny och hämta min cykel. Det var en bra idé, de första fyra kilometerna. Sen dog min mobil och jag fick byta ut Amanda mot Sahara Hotnights och Säkert!
Väl framme , efter mer än 8 kilometer blev det ett kärt återseende med min cykel. Dock inte särskilt långvarigt. För jag upptäckte att båda däcken hade ytterst lite luft, det skulle bli en tung färd hem. Men vad gör man på en tom gård mitt ute i ingenstans? Man cyklar iallafall. Jag vet inte vad Emma och Jenny gjorde med den under färden till fanny, och vad någon eller några har gjort med den där. Men lite skev var den, det måste jag säg.
När jag steg av cykeln här hemma på gräsmattan kändes det att jag inte tagit ut mig så på nästan två månader, det har blivit lite lite träning under detta sommarlovet kände jag. Benen var så gott som bortdomnade och blodsmak i munnen (aningen överdrivet...)
men idag var ju iallafall ett steg i rätt riktning, ett jävligt stort steg.
Sen tyckte jag att jag varit duktig nog, och till på köpet tittade solen fram så sedan dess har jag legat och stekt på balkongen.

Ikväll väntas socialisering hos tham.

I need a visit to vienna, men jag har inte råd

Ytterliggare en ledig dag då man knappt vågar öppna ögonen helt. Så man kisar lite grann mot fönstret och tror för ett ögonblick att sommaren äntligen har kommit.
Men nehe, inte idag heller.
Så vad ska jag då göra på min lediga dag?
Jag tänkte att jag kanske skulle kunna ringa kusinen, övertala henne att åka in till halmstad med mig och driva runt där några timmar.
Men sen slog det mig, min lön är slut.
Den har inte ens funnits på mitt konto en vecka, och enda tecknen på att där funnits en lön är ynka 46 kronor och 84 öre.
Det finns två delar av mig, Slösa och Spara. Spara var duktig nog att föra över 1368 (fråga mig inte varför detta jämna belopp) kronor redan samma dag som lönen kom. Det som sedan fanns kvar har jag alltså lyckats göra mig av med. På vadå tänker ni, och jag tänkte precis samma sak igår när jag försökte lösa ut mitt H&M paket från matöppet. "Köp medges ej". Slösa har alltså varit i farten igen. Som tillexempel köpt alldeles för mycket korv och bröd till cowboy, plus två pickadoller till samma kväll. Slösa hittade också ett snyggt linne på JC här om dagen. Langa fram kontokortet och spendera! Detta linne har jag fortfarande inte ens provat. Men det bör tilläggas att det var vrålsnyggt.Som om det skulle dämpa min ångest.
Tillbaka till mitt H&M paket, så fick jag tack vare vissa personalförmåner löst ut det här paketet ändå.
Innehållet bestod helt av shorts, linnen och bikini som snabbt provades och sedan åkte ner i resväskan.
Det är 2 veckor kvar tills planet lyfter, och jag har börjat packa.
Det får alltså bli bröd och vatten ett tag nu för min del.
Vilket blir något nytt eftersom det inte är bröd jag kommer skyla mig med i Bulgarien, och det är definitivt inte vatten som Ahmed säljer för 150 spänn vid Tullbroskolan på fredagkvällarna.

Slut på rapport.

RSS 2.0