Du vet inte hur bra musik det finns förrän du åkt den gröna faran

Jag är trött. Jag har ont i benet. Jag luktar svett. och jag är fattig numera. Det är fredag och det kommer bli en slö helg.
Ärligt talat, kan det bli värre?
Ja. Jag skulle tillexempel kunna vara utan en hel kasse från gekås som vi alla vet innehåller ohälsosamt mycket godis och annan skit. Min goda vän magda skulle kunna vara utan ett visst sms.Jag skulle fortfarande kunna vara helt ovetandes om att det går att zooma med min mobilkamera. Mitt gekås-rekord skulle fortfarande ligga på 243 kronor(trogna läsare hajar).Jag skulle kunna vara helt okunnig om vad filmen Den bästa sommaren handlar om. Och viktigast av allt så skulle det faktiskt kunna vara en helt vanlig fredag.
Men det är det inte, det är höstlovsfredagen. Och! Mitt gekås-rekord är numer 170 kronor och 50 öre.

Som ett avstamp till vad som kommer bli ett höstlov vi kommer minnas, så tänkte jag trotsa min trötthet och sitta uppe lite längre och socialisera via internet. Problem nr.1 är att jag mycket väl vet att det inte kommer bli nåt speciellt med detta höstlovet, trots våra storslagna Londonplaner för två månader sen. Problem nr.2 är att det inte finns vidare många att socialisera med.

        
Färdmat från mc:en.    Janbanan körde.       Vi var fullt normala hela tiden.

         
Observera tapeten.            170,50:-

Även detta besöket på gekås testade vi något nytt. Karin och Janna låtsades vara lesbiska. reaktionerna var små men ack så roliga. Nåt annat att skratta åt var att janna, med karin som vägvisare, lyckades köra fel två gånger innan vi ens passerat mcdonalds. På hemvägen blev det bara en felkörning.
Ni som sett mig agera i bussfilmen på http://www.youtube.com/raanstaa lär inte bli förvånade när ni ser kvittot; Japp, det blev en stor dansk nougat även denna gång. Jag älskar det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0