Skilsmässa

Rihanna  - Unfaithful ger mig flashbacks till Football Festival i Århus 2006 med damerna. Den låten som spelades flitigt på allas mp3 och på varenda dansk radiokanal vi lyckades ratta in.
Som vår fotbollsfriadag när vi packade in oss och steve i våra minibussar och körde till stranden. Vi kom till en väldigt odansk kustväg som såg ut som något plockat ur en broschyr från fritidsresor. Vi körde där på Boulevarden med rutorna nere eftersom det typ var 546764 grader i bilen. Boulevarden tog oss långt in på en kringelikrok väg med bara träd överallt och vi var väldigt skeptiska till att vi tillslut skulle hamna på en strand. Men så börjar tonerna till Unfaithful spelas och varenda dam sjunger/skriker för full hals och beter sig som riktiga superstars med vinden fladdrandes i håret.
Det var inte samma lag som hade lagfest i onsdags känns det som. Vi var 8 stycken, de andra hade tydligen roligare saker att göra. Visst fine, men nu kan inte ens familjeterapi rädda Familjen D. Vårt öde nu är att mamma alkoholiseras, alla barnen blir ett enda stort samhällsproblem.

Nejnej, jag är inte riktigt så knäckt över det bristande intresset. Dock är det dags att inse att Familjen D är utdöd, men tack och lov har vi ett damlag. Nästa lagfest ska vi introducera alkohol för de yngre förmågorna.


Nu är det ungefärus 89 dagar nånting kvar tills vi säger byebye Sweden and Hello Sunny Beach!
Vilket innebär att det är runt 40 dagar till Borlänge.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0