min tur att schteka.

Innan solen hade nått klipporna vid ugglarps havsbad hade jag hunnit med ett möte med sjukgymnasten, fyllt en kundvagn på Willys till bredden. Med mammas hjälp såklart. Men det mest häpnadsväckande var att mamma släpa med mig till SkoDon. Tio minuter innan öppning tillochmed, så vi fick sitta och vänta.
Först in i butiken möts vi av stora REA skyltar.
Vi var först in i butiken på första rea-dagen.
Det slutade med att mamma köpte tre par skor till mig. Allt för att hon ska slippa se mig i de smutsiga, slitna ("mamma de ska se ut så") conversen jag bosatt mig i de senaste månaderna.
Det är inte så att jag har något emot att köpa skor, jag gör bara inte det. Bara för att. Jag kan väl slita ut de jag har först, och det finns så mycket annat att lägga pengarna på. Visserligen brukar jag lyckas med att lägga just de lämpliga skopengarna på absolut ingenting. Men likt förbannat är de borta efter ett par veckor.
Som avkomma från en skofantast och syster till en ännu värre skomissbrukare hör jag kommentarer som " hur kunde det gå så fel" och en uppgiven blick riktad mot mina fötter.

Men ikväll skiter vi i skorna. Jag ska sitta barfota med fötterna i sanden vid ovan nämnda havsbad, grilla marschmallows, äta melon och prata bort jättemånga timmar. Avis?

//Kräftan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0