fredag hela veckan.

http://theaftermatch.blogspot.com/. Jag bjuder er på den, både själva bloggen och youtube-tipset http://www.youtube.com/user/kidrauhl
Om Chris Brown's With You var bra förut, så är den desto bättre när världens sötaste och minsta grabb sjunger den.

För övrigt är det fredag, en väldigt efterlängtad fredag. Historian är inlämnad, jag kunde nästan höra stenarna som rullade av mina axlar när jag häftade ihop arbetet och dunkade ner på Jockes skrivbord. Inte ens specialarbetet i nian orsakade en sådan duns i skrivbordet och det arbetade jag med i en termin.
Men nu glömmer vi skolan. För det som gör detta till en extraordinär fredag är att mamma står nere i köket och lagar mat. Jag ber en bön att det inte är kyckling. Min resväska står gapande tom i mitt gapande tomma rum (renoveringen ligger på is), dock inte så länge till eftersom jag snart ska börja packa.
En vecka då jag verkligen inte har möjlighet att plugga utan bara relaxa(you wish Ida) i det här klimatet: http://tv4vadret.se/#/tv4.vader.varlden.lander.italien/tv4.vader.varlden.orter.italien.palermo
Nu kanske jag drog upp era förväntningar en aning eftersom det är ganska mycket gråa moln, och inte alls de där 23 graderna italiernarna påstod att det var. Men det är fan så mycket bättre än Svenskt växthus-effekt-sjukt-mars-väder.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0