Dressed for success

Bruno var ingen höjdare.
Johanna satt till vänster och ramlade nästan ur stolen av skratt, Lovisa satt till höger och hade en filt över huvudet halva filmen för hon tyckte det var så pinsamt. Andra halvan sov hon. Alexandra satt till höger om henne och skrattade så som bara hon kan göra. Ni vet, hon tycker det är kul bara för att det är så sjuka grejer.  Jag satt där med något slags mellanläge, utbrast generat "neej, gör det inte..gud vad pinsamt!" varvat med gapskratt och "Han är sjuk i huvudet".
Så ajag vet inte, han tilltalar helt enkelt mer en halvpolack.
Nog om igår och åter till kvällens äventyr. Tema-förfest på ringvägen! Dresscode klänning, vodka på upphälllning och jäger i frysen - kan bli en galen kväll. Ska bli en galen kväll.

Men eftersom varenda skiva i denna lägenhet har snurrat ett par varv för mycket i cd-spelaren hoppas vi att Annies Sommarklubb flyttar till ringvägen ikväll. Det blir lite som en sån därrix fm-tävling när man kan vinna en spelning med Martin Stenmarck i sitt egna vardagsrum. Dj på min balkong liksom. Inte för att hon behöver ta med hela mixerbordet, men ett 2000-talets mixtape kanske? Med en vädjande blick från lägenhetsinnehavarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0